Op algemene datingsites is iedereen welkom, mensen van allerlei leeftijden en met verschillende achtergronden, etniciteiten en religies. In Nederland bestaan tientallen algemene datingsites. Hier vind je een overzicht van de topsites!

2 Reviews

Dating met Lexa, de nummer 1 datingsite van Nederland. Schrijf je gratis in op Lexa. De nummer 1 datingsite van Nederland. Bekijk direct foto’s van singles. Flirt, chat en vind jouw ... Lees verder »

1 Review

Datingsite Pepper: vind jouw liefde online met dé dating site! Pepper: de niet zomaar een datingsite. Bekijk direct de mooiste profielen van de leukste singles. Pepper is een datingsite voor alle singles. Hier heb je een paar kenmerken van ... Lees verder »

1 Review

Affaires & Discreet Getrouwd Daten - AshleyMadison.com Dagelijks melden duizenden mensen zich aan voor Ashley Madison om allerlei verschillende discrete relaties te vinden. Singles, mensen met een relatie, op zoek naar iets nieuws of gewoon ... Lees verder »

2 Reviews

#1 DATINGSITE Relatieplanet DATINGSITE Relatieplanet.nl. De meest onderscheiden Datingsite van Nederland. Gratis Inschrijven. ♡ Ruim 80.000 singles ✅ Datingsite van het Jaar ♡ ... Lees verder »

1 Review

Parship staat voor online dating voor leuke hoogopgeleide singles. Parship dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. Bij Parship vind je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar ... Lees verder »

1 Review

Qupid.nl Dating voor singles op zoek naar een serieuze relatie, date of vriendschap Qupid Dating. Kom in contact met duizenden singles en alleenstaanden op zoek naar een relatie, vriendschap of date. Gratis ... Lees verder »

0 Reviews

Victoria Milan is Europa’s snelst groeiende datingsite voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Of je nu een onschuldige webflirt, een one night stand, of een langdurige affaire zoekt, Victoria Milan biedt je een ... Lees verder »

1 Review

Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik en je mag het gratis uitproberen. Alle profielen worden grondig gecontroleerd en zogenaamde fake accounts worden direct verwijderd door de helpdesk waardoor de serieuze singles ... Lees verder »

1 Review

Online dating bij eMatch Met eMatch maak je eenvoudig contact met leuke singles die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Je date in een veilige omgeving waarin profielen dagelijks handmatig worden gecontroleerd. Zo weet je zeker dat ... Lees verder »

0 Reviews

Snel, leuk en betrouwbaar daten. | DatingEasy is uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde community’s voor de leukste singles van Nederland. Een betrouwbare en veilige plek om snel op zoek te gaan naar leuke ... Lees verder »

0 Reviews

Dating voor Alleenstaande Moeders en Vaders alleenstaande-vaders.nl is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Met behulp van onze tools leg je snel en eenvoudig contact met leuke singles die aan jouw ... Lees verder »

0 Reviews

Alleenstaande Vaders | Datingsite voor alleenstaande vaders en moeders alleenstaande-vaders.nl is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Met behulp van onze tools leg je snel en eenvoudig contact met ... Lees verder »

0 Reviews

be2 is een online service voor singles die op zoek zijn naar liefde in Nederland. Hier vindt u serieuze singles die op zoek zijn naar een relatie. U kunt de gratis persoonlijkheidstest doen op datingsite be2 en in contact komen met andere ... Lees verder »

0 Reviews

Weetwiejedate.nl is een datingsite die mannen en vrouwen helpt een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact. Gebruikers van weetwiejedate.nl kunnen hun persoonlijke gegevens, uiterlijk, interesses, lifestyle, eigenschappen, ... Lees verder »

0 Reviews

Ourtime.nl, opgericht in 2018, is een nieuwe datingservice van Meetic Group voor de bijna 1.6 miljoen single 50-plussers in Nederland. Deze jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. 55% van de singles tussen de 50-65 jaar is op zoek ... Lees verder »

0 Reviews

NextLove - DE internationale dating site voor alleenstaande ouders en gescheiden ouders Nextlove is een van de snelst groeiende datingsites uit Scandinavie. Opgericht in 2013 en heeft sindsdien een internationale database opgebouwd van 500.000 ... Lees verder »

0 Reviews

In 2008 is de nieuwe datingsite Second love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar ... Lees verder »

0 Reviews

Snel, leuk en betrouwbaar daten in Friesland | WyTegearre.nl WyTegearre.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles in Friesland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze ... Lees verder »

0 Reviews

Daten in België met Meetic, de meest gebruiksvriendelijke datingsite. Veilig en betrouwbaar. Meetic is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. ... Lees verder »

0 Reviews

Datebord.nl - Dating Advertentie Prikbord Op Datebord kun je snel en makkelijk contact leggen met leuke mannen en vrouw uit heel Nederland. Direct als je de pagina bezoekt dan zie je de leden uit jouw omgeving al staan. Mocht het nodig zijn dan ... Lees verder »