BlaBlaDie

BlaBlaDie is een datingsite waar je vooral terecht kunt voor online contact. Hier tref je de leukste profielen van mannen en vrouwen die net als jouw op zoek zijn naar spannend online contact. Het doet er daarbij niet toe of je al in een relatie zit, getrouwd bent of single bent. Zodra je de behoefte hebt aan chatcontact, ben je hier op het juiste adres. De site heeft meer dan 500 online profielen, dus er is voor een ieder wat wils. Lijkt BlaBlaDie je een interessante site en wil je ook in contact komen met andere leuke mannen en vrouwen voor chatcontact? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan bij BlaBlaDie.

Een BlaBlaDie account aanmaken 

Bij BlaBlaDie kun je op elk moment van de dag geheel gratis een account aanmaken. Het proces om een account aan te maken is heel eenvoudig van opzet en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Om een account aan te maken dien je eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Gratis Aanmelden'. Er zal dan een online aanmeldformulier tevoorschijn komen waar je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord zal moeten ingeven. Na je account aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannend chatcontact. 

Eerste indruk van de website van BlaBlaDie 

De website van BlaBlaDie is vooral gegoten in de kleuren paars, wit en oranje. Een ieder die de website bezoekt zal het erover eens zijn dat de website een professionele indruk achterlaat, overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren is. Je ziet precies waar je als bestaande lid moet inloggen en waar bezoekers zich kunnen registreren voor een BlaBlaDie account. De website heeft verder een lijst met meestgestelde vragen, een overzicht van de tarieven, het privacybeleid en veel meer. De eerste indruk van BlaBlaDie is in ieder geval goed te noemen. 

Kosten BlaBlaDie lidmaatschap 

Een BlaBlaDie account kun je geheel gratis aanmaken. Het gratis account biedt je de mogelijkheid om je profiel verder van inhoud te voorzien en om profielen van andere gebruikers te doorzoeken. De mogelijkheden met een gratis account zijn echter wel beperkt. Wil je volledig toegang tot alle functionaliteiten van de site? Dan kun je kiezen voor het premium lidmaatschap van de site. Als premium lid heb je exclusieve toegang tot alle extra functies, zoals het verzenden van persoonlijke berichten, het delen van foto's en het bekijken van privéfoto's van andere leden.

De kosten voor het premium lidmaatschap zien er als volgt uit: 

Premium pakket  Aantal Credits  Pakket Prijs  Prijs per bericht 
Small  100  € 16,60 € 1,66 
Medium  200  € 29,90 € 1,49 
Large  500  € 66,50 € 1,33 
XLarge  1000  € 99,90  € 1,00 

Klantenservice BlaBlaDie 

Het kan best dat je nog met enkele vragen zit waarvan je het antwoord niet zo snel kunt terugvinden op de website. In dit soort gevallen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van BlaBlaDie door een e-mail te sturen naar [email protected]. De klantenservice doet er alles aan om alle binnenkomende berichten zo snel als mogelijk van een passende antwoord te voorzien. 


BlaBlaDie Reviews

  Voldoende discreet

  Hi ik noem mezelf 'Assepoestertje'. Ik ben al enkele maanden lid van BlaBlaDie en ervaar deze chatsite als zeer positief. Ik ben erg gesteld op mijn privacy en vindt het fijn dat de makers van de site ook hieraan gedacht hebben. Je kunt op deze site bijvoorbeeld anoniem, dus met een andere naam, contact onderhouden met andere gebruikers en bij het kopen van credits hoef je niet bang te zijn dat je de naam van de site te zien zult krijgen op je bankafschrift. De site kiest ervoor om een andere neutrale naam te vermelden waardoor je privacy gerespecteerd kan worden. De site biedt je als gebruiker ook de mogelijkheid om tijdelijk onzichtbaar te zijn op de site. Je profiel zal dan niet verschijnen in de zoekresultaten. Zoals ik reeds aan het begin vermeldde vindt ik het fijn dat de makers van de site diverse veiligheidskleppen hebben ingebouwd om de privacy van ons als gebruikers te kunnen garanderen. Ik sluit af met een ieder die chatcontact wil met vreemden aan te moedigen lid te worden van deze site.

  Sterke punten
  - veilig en betrouwbaar
  - privacy gegarandeerd

  Zwakke punten
  - Om in contact te kunnen blijven met andere gebruikers dien je credits aan te schaffen. Gelukkig vallen de prijzen reuze mee.

  Een site die geen gebruik maakt van chatbots

  Blabladie is een chatsite die ik een ieder kan aanraden. Je zult merken dat er dagelijks een aantal chat en datingsites als paddenstoelen uit de grond rijzen. Sommige zijn eenvoudig van opzet en weer anderen zeer professioneel. Wat je vooral zult merken bij het chatten met gebruikers van die sites, is dat het erop wil lijken dat je aan het chatten bent met een chatbot. Dit kun je vooral toetsen door een paar keer dezelfde vraag te stellen of een paar keer soortgelijke opmerkingen te maken. De chatbot zal je in alle gevallen een ander antwoord geven. Dit ervaar ik absoluut niet als prettig. Gelukkig kwam ik Blabladie tegen. Deze site geeft expliciet aan geen gebruik te maken van AI of chatbots en dat komt ook tot uiting als je eenmaal als lid actief bent op de site. Ik ben in ieder geval reuze tevreden met mijn lidmaatschap op deze site en de contacten die ik tot nu toe heb weten te leggen.

  Sterke punten
  - de site maakt geen gebruik van chatbots
  - professioneel van opzet en zeker een aanrader
  - de tarieven op de site zijn aan de redelijke kant
  - het aanmaken van een gebruikersaccount is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten

  Zwakke punten
  Tot nu toe heb ik geen slechte ervaring met Blabladie.

  Een chatsite met redelijke tarieven

  Hi, ik ben Lucia en wil ook mijn succesverhaal met jullie delen. Ik ben single en heb vanwege mijn beroep en de drukke werkzaamheden die daarmee gepaard gaan niet of nauwelijks tijd om door de week een leuk ontspannen gesprek aan te gaan met vrienden of kennissen, laat staan iemand met wie ik mijn persoonlijke intieme gevoelens kan delen. Gelukkig kwam ik na een aantal sites doorzocht te hebben BlaBlaDie tegen. Hoewel je voor het voeren van chatgesprekken credits moet aanschaffen kan ik een ieder ervan verzekeren dat je leuke en persoonlijke gesprekken kunt voeren met leden van de andere site. Ik ben zelf nog niet op zoek naar fysiek contact, maar vindt het fijn om op deze manier toch in de avonduren en in mijn vrije tijd te kunnen chatten met mijn BlaBlaDie contacten. De tarieven zijn ook nog zeer redelijk en je hoeft niet bang te zijn dat er fakers op deze site zijn. Fakers heb je meestal op de gratis sites. Ik zou dus een ieder, die behoefte heeft aan chatcontact aanraden om lid te worden van deze site.

  Sterke punten
  - redelijke tarieven
  - geen fakers
  - het aanmeldproces is eenvoudig

  Zwakke punten
  Ik ben tot nu toe tevreden met de diensten van deze site.

Visit BlaBlaDie

Schrijf een review