CheatNow is een casual dating site die speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die het interessant vinden om naast hun huidige relaties andere - no strings attached - seksuele relaties op na te houden. De site bestaat uit een groot aantal gelijk gestemde mannen en vrouwen en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. Wil je ook seksuele contacten leggen met andere mannen en vrouwen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Het CheatNow lidmaatschap 

Het lidmaatschao van CheatNow kun je geheel gratis en binnen enkele minuten bemachtigen. Het enige wat je dient te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Er zal een online registratieformulier tevoorschijn komen dat je kunt invullen. Je zult een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten ingeven. Na je account met succes aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende cheat dates. 

Wat vinden wij van de website van CheatNow? 

Bij het verkennen van de website van CheatNow valt meteen de gestroomlijnde en professionele uitstraling op. De startpagina is overzichtelijk met een modern ontwerp en een duidelijke navigatie. De kleuren zijn rustgevend en passen goed bij deze datingsite. De registratieprocedure lijkt eenvoudig en snel, waardoor gebruikers snel toegang hebben tot de aangeboden diensten. Al met al maakt CheatNow een positieve eerste indruk als een betrouwbare en nuttige casual datingsite voor volwassenen. 

Wat zal het CheatNow lidmaatschap mij kosten? 

In essentie is het CheatNow lidmaatschap kosteloos. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na het voltooien van de aanmelding ineens met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Bij registratie krijg je een gratis account waarmee je toegang hebt tot de basisfunctionaliteiten van de site. Wil je echter alles uit de dienst halen? Dan kun je kiezen voor het premium abonnement. CheatNow heeft de volgende premiumpakketten beschikbaar: 

Premium Pakket  Aantal Credits  Prijs per Pakket Prijs per bericht 
Small 50  € 16,60 € 1,66
Medium  100  € 29,90 € 1,49
Large  250  € 66,50 € 1,33
XLarge  500  € 99,90 € 1,00

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van CheatNow?

CheatNow streeft ernaar haar gebruikers optimaal van dienst te zijn. Als je vragen hebt, meer wilt weten over de aangeboden diensten, informatie zoekt over een betaling of een opmerking wilt delen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van deze interessante datingsite. Je kunt CheatNow bereiken via e-mail op [email protected]. Daarnaast is er op de website een lijst met veelgestelde vragen beschikbaar, waar je mogelijk al een antwoord op je vraag kunt vinden.


CheatNow Reviews

  De plek waar er genoeg cheat buddy's te vinden zijn

  Deze website raad ik een ieder aan. Op deze site maakt het echt niet uit of je nu single, gescheiden of in een relatie zit. Een ieder die op zoek is naar een geheime vriend of vriendin, dus een cheat buddy, is op deze website op het juiste adres. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken wat mensen van je zullen denken of je verlegen te voelen om contact op te nemen met de leden op deze site. Ik heb ervaren dat er genoeg gelijk gestemde mannen en vrouwen zijn die net als mij op zoek zijn naar spannende erotische gesprekken, vriendschap, liefde, tijd en aandacht. Ik heb dat wel over voor ze in mijn vrije tijd en omgekeerd ervaar ik dit ook. De gesprekken kunnen over algemene dingen gaan, over serieuze dingen, maar kunnen ook een hele speelse en romantische verloop hebben. Ik ben in ieder geval tevreden met de website, de chatgesprekken die ik kan hebben met de vrienden die ik tot nu toe heb gemaakt en is echt een aanrader.

  Sterke punten
  - Hier kun je echt terecht voor het vinden van cheat buddy's
  - De website is eenvoudig van opzet en handig in gebruik
  - Er zijn genoeg vrouwelijke leden te vinden op de site

Visit CheatNow

Schrijf een review