Flirtoo

Flirtoo is een online chatplatform ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar gezellig en spannend contact. Gebruikers kunnen zich eenvoudig en gratis registreren om te beginnen met chatten. Flirtoo respecteert de privacy van zijn gebruikers door geen persoonlijke gegevens te delen. Het platform staat bekend om zijn snelle respons, waarbij nieuwe gebruikers vaak binnen een dag al van start kunnen met chatgesprekken.

Lid worden van de Flirtoo gemeenschap 

Een ieder die 18 jaar of ouder is kan op elk moment van de dag lid worden van Flirtoo. Tijdens het registratieproces zul je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten ingeven. Zodra je account aangemaakt is kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende Flirtoo contacten. 

Onze eerste indruk van de website 

Bij een eerste bezoek aan Flirtoo.nl zul je direct de vernieuwende en eigentijdse uitstraling van de website opmerken. De startpagina is aantrekkelijk vormgegeven met levendige kleuren en een overzichtelijke lay-out. Het navigeren is simpel, met goed zichtbare knoppen om een profiel aan te maken en naar matches te zoeken. De sfeer op de website straalt een gevoel van opwinding en avontuur uit, wat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe verbindingen. Met functies zoals chatrooms en de mogelijkheid om flirts te versturen, wordt de indruk versterkt dat Flirtoo.nl een bruisende en inspirerende omgeving is om te flirten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Kosten Flirtoo lidmaatschap 

Op Flirtoo kun je kosteloos registreren en een profiel aanmaken. Na je geregistreerd te hebben krijg je binnen enkele seconden een gratis account toegewezen waarmee je toegang hebt tot de basisfuncties van de site. Wil je echter volledig toegang tot alle functionaliteiten van de site? Dan kun je het Flirtoo premium lidmaatschap overwegen. Hiermee krijg je exclusieve toegang tot extra functies, waaronder het verzenden van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privéfoto's van andere leden. De kosten van de premium creditbundels zien er als volgt uit: 

Premium pakket Credits Prijs per pakket Prijs per bericht
Premium 100  100 € 24,99 € 2,50
Premium 222  222 € 49,99 € 2,25
Premium 500  500 € 99,99 € 2,00
Premium 1000  1000 € 149,99 € 1,50

Hoe kan ik de klantenservice van Flirtoo bereiken?

De klantenservice van Flirtoo kun je bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]. De vriendelijke klantenservice medewerkers van Flirtoo doen er namelijk alles aan om alle binnenkomende berichten zo snel als mogelijk van een antwoord te voorzien. Wil je snel een oplossing of een antwoord op je vraag? Neem dan eerst de lijst met meestgestelde vragen door. Wie weet komt het antwoord op je vraag op de lijst voor en is het niet nodig een e-mail te sturen naar de klantenservice. 


Flirtoo Reviews

  De site zit vol gelijkgestemde leden

  Ik ben Bram. Ook ik wil mijn Flirtoo ervaring met jullie delen. Het eerste wat mij opviel van deze site, toen ik voor het eerst kennis daarmee maakte- is dat de site zeer overzichtelijk is en gemakkelijk te navigeren. Je ziet precies waar je moet inloggen, waar je je kunt registreren als nieuwe gebruiker en je kunt op eenvoudige wijze de verschillende profielen van de gebruikers doornemen. Ik ben genoeg gelijkgestemde vrouwen tegen gekomen op de site die als geen ander weten hoe ze op afstand met je moeten flirten. Ik ben daar dol op en geniet dagelijks van de chatgesprekken die ik heb met enkele Flirtoo vriendinnen die ik in de tussentijd heb gemaakt. Flirtoo is in ieder geval zeer positief bij mij overgekomen en ik zou een ieder aanraden om lid te worden van deze site. Vooral als je dol bent op het voeren van intieme flirtgesprekken met onbekenden.

  Sterke punten
  - Een top Flirt datingsite
  - Aanmelden is gratis en duurt slechts een minuut
  - Er zijn voldoende gelijkgestemde leden

  Zwakke punten
  Om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site moet je in het bezit zijn van een Flirtoo account. Daarnaast moet je credits kopen om spannende gesprekken te kunnen blijven voeren met andere leden. Gelukkig val de prijs mee.

  Hier kun je inderdaad binnen een dag rekenen op een binnenkomende chat

  Flirtoo is inderdaad een datingsite waar je echt kunt rekenen op het ontvangen van chatberichten vanaf het moment dat je je registreert op de site. Bij het aanmelden krijg je een beperkt aantal gratis credits, je hoeft geen speciaal abonnement af te sluiten en je hebt nog minder verplichtingen naar de site toe. Flirtoo zorgt ervoor dat je privacy in ieder geval gegarandeerd is. Flirtoo ervaar ik echt als een website waar gelijkgestemde mannen en vrouwen elkaar op afstand leren kennen, sommige gesprekken kunnen super geil worden en in sommige gevallen, als het echt klikt tussen gebruikers, spreken ze zelf fysiek af. Ik bijvoorbeeld heb voldoende aan online chat contact en hou het ook daarbij. Ik heb een groot aantal mannen met wie ik in contact ben en vindt het fijn dat de site er alles aan doet om mijn privacy te garanderen.

  Sterke punten
  - De site zit vol enthousiaste leden
  - je kunt op eenvoudige wijze lid worden van deze site.
  - je krijgt bij het aanmelden een beperkt aantal gratis credits
  - Je bent aan niets geboden als je lid wordt van deze site

  Zwakke punten
  Ik heb tot nu toe alleen goede ervaring met deze site.

Visit Flirtoo

Schrijf een review