FlameDatez is een online dating platform dat gericht is op het verbinden van singles die op zoek zijn naar discrete en anonieme dates. Met een gebruiksvriendelijke interface en een focus op veiligheid en privacy, biedt FlameDatez een omgeving waar leden vrijuit hun diepste verlangens kunnen delen. Hoewel het voornamelijk fictieve profielen bevat, benadrukt de service het belang van chatten en het leren kennen van elkaar. Leden betalen alleen voor de berichten die ze verzenden, zonder verplichte abonnementen of spam. Wil je ook een leuke man of vrouw ontmoeten op deze site? Maak dan vandaag nog een FlameDatez account aan. 

Het FlameDatez lidmaatschap 

Ben je onder de indruk van deze website en wil je ook een eigen FlameDatez account? Registreer je dan 24/7 geheel gratis op deze site. Dit kun je doen door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Free Signup'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier. Hierin zul je onder andere een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten ingeven. Na met succes je FlameDatez account aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van FlameDatez contacten.

De website van FlameDatez 

Bij het eerste bezoek aan FlameDatez.com valt direct de sprankelende en energieke uitstraling op. De homepage is levendig en kleurrijk, met een duidelijke focus op het vinden van passievolle connecties. De kleurencombinaties zijn opvallend en passen perfect bij het datingthema. De navigatie is intuïtief en biedt vlotte toegang tot diverse datingopties. Duidelijke knoppen voor het aanmaken van een profiel en het zoeken naar matches zorgen voor een gestroomlijnde ervaring. De sfeer is gedurfd en uitnodigend, waardoor bezoekers snel het gevoel krijgen dat ze op de juiste plek zijn om hun liefdesvlam te vinden.

Kosten FlameDatez lidmaatschap 

Het FlameDatez lidmaatschap kost je in principe niets. Je kunt gratis een account aanmaken en met dat account je profiel verder van inhoud voorzien, een beperkt aantal berichten versturen naar andere gebruikers en hun publieke profielen bekijken. Wil je echter toegang tot alle functionaliteiten van de site? Dan zul je voor het premium lidmaatschap van de site moeten kiezen. Je kunt premium lid worden door de daarvoor bestemde creditbundels aan te schaffen. De kosten van de premium creditbundels zien er als volgt uit: 

Premium pakket Credita Prijs per pakket  Prijs per bericht 
Premium 100  100  US$ 24,99 US$ 2,50
Premium 222  222 US$ 49,99 US$ 2,25
Premium 500  500 US$ 99,99 US$ 2,00
Premium 1000 1000     US$ 149,99 US$ 1,50

Contact opnemen met de klantenservice 

Mocht je nog met vragen zitten of wil je een opmerking delen met de beheerders van deze site? Dan kan dat door een e-mail te sturen naar [email protected]. Op de website zelf is er ook een lijst met meestgestelde vragen en antwoorden. In sommige gevallen is het niet nodig een e-mail te sturen naar de klantenservice omdat het antwoord op de vraag al op de lijst voorkomt. 


FlameDatez Reviews

  Een site met meer dan 10.000 leden

  FlameDatez is een datingsite waar je verzekerd bent van chatcontact met andere gebruikers. De site heeft meer dan 10.000 leden en dagelijks kun je in contact komen met andere interessante vrouwen. Ben je eenzaam, heb je verdriet of wil je gewoon je gevoelens delen met een persoon? Dan moet je zeker bij FlameDatez wezen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat anderen je identiteit zullen ontdekken of dat ze privacy niet gegarandeerd is. Ik heb ervaren dat de site voldoende veiligheidskleppen heeft ingebouwd die ervoor moeten zorgen dat je veiligheid gegarandeerd is. In ieder geval heb ik wel een positieve ervaring met Flamedatez en had ik na het aanmaken van mijn account binnen enkele uren al chatcontact met andere interessante vrouwen. Sedert mijn lidmaatschap op deze site heb ik niet het gevoel van eenzaamheid meer gehad. Flamedatez is dus zeker een aanrader!

  Sterke punten
  - Een datingsite die veilig en betrouwbaar is
  - Je privacy is gegarandeerd
  - Een account aanmaken kan binnen enkele minuten

  Zwakke punten
  De website is in het Engels en je moet credits aankopen als je chatcontact wil onderhouden met andere gebruikers. Ook dit valt mee, want hoe meer credits je koopt hoe goedkoper het versturen van een bericht wordt.

Visit FlameDatez

Schrijf een review