Freundie is een online platform dat zich voornamelijk richt op het verbinden van mensen die op zoek zijn naar liefde en relaties. Het biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waar singles elkaar kunnen ontmoeten, chatten en connecties kunnen maken. Met diverse functies zoals profielmatching, chatmogelijkheden en geavanceerde zoekfilters, helpt Freundie gebruikers om potentiële partners te vinden die passen bij hun interesses en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie, vriendschap of gewoon nieuwe mensen wilt ontmoeten, bij Freundie ben je op het juiste adres. 

Lid worden van Freundie 

Wil je gebruik maken van de diensten die Freundie te bieden heeft? Dan is het van belang dat je beschikt over een Freundie account. Dit account kun je aanmaken door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'Kostenlose Anmeldung. Led wel! De website is beschikbaar in het Duits. Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben, kun je meteen met het gratis verkregen account inloggen en aan de slag gaan met het vinden van Freundie dates. 

Eerste indrukken 

Als je de website van Freundie voor het eerst bezoekt, wordt je verwelkomd met een moderne en uitnodigende uitstraling. De heldere kleuren en het overzichtelijke ontwerp zorgen voor een prettige eerste indruk. Het logo met de speelse letters en het hartje erin verwerkt, geeft meteen een hint naar de focus van de website op relaties en verbindingen. Het navigeren op de site is eenvoudig, met duidelijke menu's en secties die je gemakkelijk naar de gewenste informatie leiden. De gebruiksvriendelijkheid van de website valt op; van het registratieproces tot het bekijken van profielen en het versturen van berichten, alles lijkt intuïtief en toegankelijk te zijn. De visuele elementen, zoals foto's van gelukkige stellen en de duidelijke call-to-action knoppen, dragen bij aan een positieve eerste indruk en nodigen uit om verder te verkennen wat Freundie te bieden heeft.

Kosten Freundie lidmaatschap 

Freundie kent drie soorten leden. De eerste groep betreft de bezoekers. Deze hebben geen account en kunnen dus ook niet inloggen op de site. De tweede groep meld zich aan en krijgt een gratis account. Hiermee hebben zij beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je echter volledig toegang? Dan dien je premium creditbundels aan te schaffen. De kosten hiervan zien er als volgt uit: 

Premium pakket Credits  Prijs per pakket  Prijs per bericht 
Premium 100  100 € 24,99 € 2,50
Premium 222  222 € 49,00 € 2,21
Premium 500  500 € 99,00 € 1,98
Premium 1000  1000 € 149,00 € 1,49

Contactgegevens Freundie klantenservice 

Mocht je met een vraag zitten, wil je weten of je betaling is doorgekomen of heb je een andere algemene vraag. Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze site door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je dient er wel rekening mee te houden dat de klantenservice beschikbaar is in het Duits. Wil je eerst zelf het probleem oplossen? Dan kun je ook een kijkje nemen op de lijst van meestgestelde vragen of het antwoord op je vraag op de lijst voorkomt. 


Freundie Reviews

    Een site waar het praten over seks geen taboe is

    Freundie is een website waar vooral Duitstaligen aan hun trekken komen. Ik spreek een beetje Duits waardoor ik mezelf wel kan behelpen op deze site. Het eerste wat mij opviel bij het inloggen op deze site is dat de gebruikers op deze site het heel spannend vinden om het over seks te hebben in hun gesprekken. Seks is dus absoluut geen taboe. Je kunt gerust op zoek gaan naar spannende contacten en bij het chatten je seksuele fantasieen vrijelijk met hen delen. Omgekeerd zullen de gebruikers met wie je aan het chatten bent dat ook doen. Freundie is verder een site waar je gemakkelijk aan een account kunt komen, gemakkelijk je profiel kan bijwerken en op zoek gaan naar spannende chat contacten. Een klein nadeel is wel dat je voor het chatten in het bezit moet zijn van credits. De creditbundels zijn gelukkig redelijk qua prijs en eenvoudig aan te kopen. Het kopen van credits biedt je ook de zekerheid dat je met echte betalende leden te maken hebt en geen fakers. Al met al is Freundie dus echt een aanrader voor personen die het in het Duits willen hebben over seks en meer.

Visit Freundie

Schrijf een review