AmoreFlirt

AmoreFlirt is een casual datingsite waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen voor spannende 'hookup' dates. De website zelf bestaat uit een groot aantal leden. Het vinden van een date mag dus absoluut geen probleem zijn. Je bent hier niet alleen voor hookup dates, maar ook voor het maken van nieuwe vriendschappen, flirts en virtuele dates. Lijkt AmoreFlirt je interessant en wil je meer van de site te weten komen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

Lid worden van AmoreFlirt 

Een ieder die 18 jaar of ouder is kan op elk moment van de dag lid worden van AmoreFlirt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar klikken op de link 'Sign-up for free' of je kunt op het 'Free account' tabje klikken. Na hierop geklikt te hebben zul je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten invullen. Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben kun je meteen aan de slag op AmoreFlirt. 

Wat vinden wij van de website?

De website zelf is gegoten in de kleuren wit, pasteloranje en roze. Het eerste wat je daarbij zal opvallen is dat de website professionaliteit oogt. Hoewel de site in de Engelse taal beschikbaar is, kun je direct zien waar je kunt inloggen, waar je je als nieuwe lid kunt aanmelden en veel meer. De website is - kort gezegd - gemakkelijk te navigeren. 

Wat zal het AmoreFlirt lidmaatschap mij kosten?

In principe is het AmoreFlirt lidmaatschap gratis. Je hoeft niet bang te zijn dat je na het aanmeldproces doorlopen te hebben plots een hoge rekening voorgeschoteld zal krijgen. Na je aangemeld te hebben krijg je een gratis account toegewezen waarmee je toegang hebt tot de basisfunctionaliteiten van de site. Wil je echter het onderste uit de kan halen? Dan kun je kiezen voor het premiumpakket van de site. De kosten van dit pakket zien er als volgt uit: 

Premium pakket  Aantal credits Prijs per pakket  Gratis tekst berichten
Premium 100  100  £ 24,99 £ 2,50 
Premium 222  222 £ 49,99 £ 2,25
Premium 500  500  £ 99,99 £ 2,00
Premium 1000  1000  £ 149,99 £ 1,50

Als Premium-lid heb je exclusieve toegang tot alle premium opties, waaronder het versturen van persoonlijke berichten en foto's, en het bekijken van privéfoto's van leden. Het verzenden van een tekstbericht, cadeau of foto kost 10 credits.

Contact opnemen met AmoreFlirt 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van AmoreFlirt. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. De website heeft zelf ook een uitgebreide lijst met meestgestelde vragen. Je kunt ook deze lijst raadplegen. 


AmoreFlirt Reviews

Visit AmoreFlirt

Schrijf een review