AmoreFlirt

AmoreFlirt is een casual datingsite waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen voor spannende 'hookup' dates. De website zelf bestaat uit een groot aantal leden. Het vinden van een date mag dus absoluut geen probleem zijn. Je bent hier niet alleen voor hookup dates, maar ook voor het maken van nieuwe vriendschappen, flirts en virtuele dates. Lijkt AmoreFlirt je interessant en wil je meer van de site te weten komen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

Lid worden van AmoreFlirt 

Een ieder die 18 jaar of ouder is kan op elk moment van de dag lid worden van AmoreFlirt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar klikken op de link 'Sign-up for free' of je kunt op het 'Free account' tabje klikken. Na hierop geklikt te hebben zul je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten invullen. Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben kun je meteen aan de slag op AmoreFlirt. 

Wat vinden wij van de website?

De website zelf is gegoten in de kleuren wit, pasteloranje en roze. Het eerste wat je daarbij zal opvallen is dat de website professionaliteit oogt. Hoewel de site in de Engelse taal beschikbaar is, kun je direct zien waar je kunt inloggen, waar je je als nieuwe lid kunt aanmelden en veel meer. De website is - kort gezegd - gemakkelijk te navigeren. 

Wat zal het AmoreFlirt lidmaatschap mij kosten?

In principe is het AmoreFlirt lidmaatschap gratis. Je hoeft niet bang te zijn dat je na het aanmeldproces doorlopen te hebben plots een hoge rekening voorgeschoteld zal krijgen. Na je aangemeld te hebben krijg je een gratis account toegewezen waarmee je toegang hebt tot de basisfunctionaliteiten van de site. Wil je echter het onderste uit de kan halen? Dan kun je kiezen voor het premiumpakket van de site. De kosten van dit pakket zien er als volgt uit: 

Premium pakket  Aantal credits Prijs per pakket  Gratis tekst berichten
Premium 100  100  £ 24,99 £ 2,50 
Premium 222  222 £ 49,99 £ 2,25
Premium 500  500  £ 99,99 £ 2,00
Premium 1000  1000  £ 149,99 £ 1,50

Als Premium-lid heb je exclusieve toegang tot alle premium opties, waaronder het versturen van persoonlijke berichten en foto's, en het bekijken van privéfoto's van leden. Het verzenden van een tekstbericht, cadeau of foto kost 10 credits.

Contact opnemen met AmoreFlirt 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van AmoreFlirt. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. De website heeft zelf ook een uitgebreide lijst met meestgestelde vragen. Je kunt ook deze lijst raadplegen. 


AmoreFlirt Reviews

  Een site die zeker het proberen waard is

  Ik ben al een paar maanden lid van AmoreFlirt en ben zo onder de indruk van de site, dat ik mijn ervaring met jullie wil delen. De eerste kennismaking met de site was reeds positief. Het aanmeldproces ging super vlot en ik kon direct gebruik maken van mijn inloggegevens. Als je eenmaal op de site bent zul je merken dat de site veel gebruikers heeft. Ik wist binnen de kortste keren een gesprek aan te knopen met leuke vrouwen die zelf heel wat over zichzelf en de dingen waar ze mee zitten hebben te vertellen. Ik zelf heb genoeg aan virtueel chat contact en deze site voldoet helemaal aan mijn wensen en voorkeuren. Ik zou in ieder geval een ieder die behoefte heeft aan virtueel chatcontact aanraden om lid te worden van deze site, Je kunt in je eigen tijd en wanneer je maar wilt in een gesprek geraken met andere gebruikers en erop los flirten zonder je zorgen te hoeven maken dat je berichten niet in dank genomen zullen worden.

  Sterke punten
  - Een site die zeer overzichtelijk is en voldoende gebruikers heeft om virtueel chatcontact mee te onderhouden.
  - Je kunt je eenvoudig aanmelden en je kunt gratis gebruik maken van de diensten van de site.
  - Je kunt ook credits aanschaffen tegen zeer redelijke tarieven.

  Een flirtsite waar een ieder terecht kan

  Amore Flirt is eenonline dating platform waar niet alleen, mannen en vrouwen, maar ook koppels volop aan hun trekken komen. Er zijn koppels die bijvoorbeeld flirtcontact willen leggen met andere koppels, of die op zoek zijn een man of een vrouw voor spannend flirtcontact. Het leuke van deze site is dat er voor een ieder wel iets te vinden is op deze site. Toen mijn wederhelft en ik de site voor het eerst bezochten, dachten we dat het saai zou zijn, maar na de aanmelding krijg je pas echt te zien wat de site te bieden heeft. Dit is wellicht een slimme opzet om te voorkomen dat mensen met verkeerde bedoelingen snel een account aanmaken.

  Sterke punten
  - AmoreFlirt is een spannende flirt site waar niet alleen mannelijke en vrouwelijke gebruikers aan hun trekken komen, maar ook koppels.
  - De website is overzichtelijk en bevat een heldere opzet. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je plots niet meer zult weten welke kant je op moet op de site.
  - De diensten van de site worden in principe gratis geboden. Alleen als je zelf meer contact wil onderhouden met andere gebruikers, kun je je account upgraden naar het premium lidmaatschap.

  Amoreflirt is veilig en betrouwbaar

  Dag, ik ben Luca. Ik ben nieuw in de wereld van online dating, maar omdat ik vaak fantaseer over het flirten met onbekenden, besloot ik me aan te sluiten bij een datingsite die zulke diensten biedt. Daarom koos ik voor Amore Flirt. Het aanmeldproces was eenvoudig en snel. Je kon je profiel aanvullen en meteen beginnen met het zoeken naar flirtcontacten. Gelukkig hoef je niet te twijfelen aan de veiligheid van de website, zoals bij veel andere datingsites. Bij het aanmelden wordt je profiel gecontroleerd en er zijn diverse veiligheidskleppen ingebouwd om je veiligheid op de site te kunnen garanderen.

  Bij het aanmelden merk je ook dat de site professioneel is opgezet en geen nepprofielen tolereert. De site is dus zeker de moeite waard voor alle mannen en vrouwen die behoefte hebben aan flirtcontacten en meer. Bij Amore Flirt zal zeker een spannende datingwereld voor je open gaan die je nog niet eerder hebt ervaren.

  Sterke punten
  - De site is absoluut veilig en betrouwbaar voor gebruikers.
  - Je kunt je op eenvoudige wijze aanmelden.
  - Binnen enkele seconden krijg je een gratis account toegewezen waarmee je aan de slag kunt op de site.
  - Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met een klantenservicemedewerker.

  Leuke website maar nogal duur

  Ik heb hier veel leuke contacten opgedaan maar dit koste me wel flink wat geld. overall goede ervaring ik ben ermee gestopt alleen. Nu opzoek naar een iets goedkopere website...

  Sterke punten
  - veel leuke contacten

  Zwakke punten
  - redelijk duur

Visit AmoreFlirt

Schrijf een review