FuckShemales

FuckShemales is zoals de naam het al doet vermoeden een online dating website die vooral gericht is op personen die zich aangetrokken voelen tot shemales en transgenders. Is het altijd al je droom geweest om eens het bed te delen met een shemale of wil je gewoon in contact komen met ze? Dan ben je bij FuckShemales op het juiste adres. Met een breed scala aan inhoud en een eenvoudige toegang tot diverse categorieën, biedt FuckShemales een platform dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Bovendien hecht FuckShemales veel waarde aan privacy en veiligheid, wat bijdraagt aan een betrouwbare en discrete gebruikerservaring.

Lid worden van FuckShemales 

Wil je ook een leuke shemale of transgender op deze site tegenkomen? Maak dan vandaag nog geheel gratis een FuckShemale account aan. Dit kan door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Gratis Aanmelden'. Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag op deze site met het vinden van leuke shemales/ transgenders. Met een beetje geluk heb je dezelfde dag nog een spannende date. 

De eerste indrukken van de website 

Bij het bezoeken van de website FuckShemales valt meteen op hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk de site is ontworpen. De startpagina verwelkomt je met een duidelijke en aantrekkelijke lay-out, met een foto van een sexy Shemale, die direct de aandacht trekt. De navigatiebalk is eenvoudig te begrijpen en biedt snelle toegang tot verschillende categorieën en functies, wat het gemakkelijk maakt om je weg te vinden op de site. De afbeeldingen en video's die worden getoond zijn van hoge kwaliteit, wat een professionele en betrouwbare indruk geeft. Bovendien zorgt de responsive design ervoor dat de website naadloos functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten.

Kosten 

Het aanmaken van een FuckShemales account is gratis. Met je gratis account heb je toegang tot de basisfunctionaliteiten van de site. Je kunt daarnaast ook kiezen voor het premium lidmaatschap van FuckShemales. Hiervoor dien je dan wel credits te kopen. De kosten per creditbundel zien er als volgt uit: 

Premium Pakket  Credits  Prijs per Pakket Prijs per Bericht
Premium 100  100  € 24,99 € 2,50
Premium 222  222 € 49,00 € 2,21
Premium 500  500  € 99,00 € 1,98
Premium 1000  1000  € 149,00 € 1,49

Klantenservice FuckShemales 

FuckShemales beschikt over een Nederlandstalige klantenservice die te bereiken is via het emailadres [email protected]. Eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust sturen naar dit e-mailadres. De vriendelijke klantenservice medewerkers zullen hun uiterste best doen om een passende oplossing te vinden voor je probleem en of je vraag. Op de website is er ook een uitgebreide lijst met meestgestelde vragen die je kunt raadplegen. Wellicht komt het antwoord op je vraag op de lijst voor en hoef je geen bericht te sturen naar de klantenservice. 


FuckShemales Reviews

    Er zijn voldoende Gay georiënteerde mannen hier te vinden

    Ik weet niet waarom en sinds wanneer, maar vanaf het moment dat ik het weet, vind ik mannen verkleed als sexy vrouwen bijzonder leuk. Ik weet dat sommige mensen het beeld van twee mannen, de een verkleed als vrouw, die met elkaar vrijen vreemd vinden, maar ik vind het gewoon leuk. Vooral als er stoere mannen bij zijn. Alleen merk ik dat het in het dagelijks leven moeilijk is om shemales te vinden voor een relatie, seksdates en meer. Het staat niet op een man zijn voorhoofd geschreven dat hij gay is of zich uitgeeft als shemale. Sommige mannen doen alsof ze geïnteresseerd in je zijn, vertonen shemale gedrag, maar als je uiteindelijk met ze in gesprek bent en je doet een poging, merk je meteen dat ze toch hetero zijn. Dus ik heb het altijd heel moeilijk gevonden om in contact te komen met leuke shemales. Gelukkig kwam ik deze interessante shemale site tegen. Als je eenmaal lid bent van deze site en inlogt lijkt het alsof een wereld vol shemales voor je opengaat. Er zijn zoveel shemales te vinden, de een nog interessanter dan de andere. Het enige wat je nog moet doen is scrollen door de verschillende profielen en contact opnemen met degenen die je interessant vindt.

Visit FuckShemales

Schrijf een review