Flingr is een online chatdienst die gebruikers verbindt met singles in hun omgeving. Het platform biedt een eenvoudige registratie en geen verplichte abonnementen, waardoor gebruikers alleen betalen voor de berichten die ze verzenden. Flingr benadrukt privacy en deelt geen gebruikersgegevens. Met een divers ledenbestand en een mobiele vriendelijke interface, kunnen gebruikers altijd en overal chatten. Wil je ook een Flingr date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Lid worden van Flingr  

Een ieder die interesse heeft in deze site kan 24/7 en geheel gratis een Flingr account aanmaken. Op de startpagina van de site zul je het knopje 'Create account' zien waarop je kunt klikken. Na dit gedaan te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord kunt invullen. Is het gelukt om je account aan te maken? Dan kun je direct inloggen op de site en opzoek gaan naar spannende Flingr contacten. 

De eerste indrukken van de Flingr website 

Bij het eerste bezoek aan Flingr.net valt direct de verleidelijke en dynamische uitstraling op. De startpagina van de site is bruisend en modern, met een duidelijke focus op flirten en avontuur. De kleuren zijn prikkelend en passen perfect bij het thema van de site. De navigatie is vlot en biedt directe toegang tot diverse datingopties. Knoppen voor het aanmaken van een profiel en het zoeken naar matches zijn prominent aanwezig voor een moeiteloze ervaring. De sfeer is speels en uitdagend, waardoor bezoekers snel geïntrigeerd raken en de site ervaren als een spannende plek voor nieuwe ontmoetingen.

Kosten Flingr 

Het aanmaken van een Flingr account kost je geen cent. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat er addertjes onder het gras zitten en dat je plots toch een rekening gepresenteerd zult krijgen. Met een gratis account kun je je profiel bijwerken en heb je beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je echter het onderste uit de kan halen op deze site, dan is het raadzaam om je account te upgraden naar het premium lidmaatschap. Hiervoor dien je wel de premium creditbundels aan te schaffen. Als Premium lid heb je exclusieve toegang tot alle premium opties, waaronder het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privéfoto's van leden. De kosten hiervan kun je in het menu op de startpagina van de website onder het kopje 'pricing' terugzien. 

Contact opnemen met de klantenservice 

De klantenservice van Flingr is te bereiken via het e-mailadres [email protected]. De klantenservice medewerkers doen hun best om alle binnenkomende berichten zo snel als mogelijk in behandeling te nemen. Het is echter aan te raden om de lijst met meestgestelde vragen eerst door te nemen voordat je een e-mail stuurt. In sommige gevallen is het antwoord op een vraag terug te vinden op die lijst. 


Flingr Reviews

Visit Flingr

Schrijf een review