MailCafe

MailCafe is een online platform gericht op het bieden van gezelligheid en direct chatcontact. Gebruikers kunnen zich binnen een minuut gratis aanmelden en genieten van anoniem en discreet chatten met diverse profielen. De site garandeert altijd iemand online en biedt snelle berichtuitwisseling zonder koppeling aan social media. Veiligheid en privacy staan voorop, waardoor gebruikers zorgeloos kunnen chatten. MailCafe is ideaal voor wie op zoek is naar leuke gesprekken en nieuwe contacten. Wil je ook leuke chatcontacten onderhouden? Maak dan vandaag nog een MailCafe account en ga aan de slag. 

Het MailCafe lidmaatschap 

Ben jij ook op zoek naar online gezelligheid? Maak dan vandaag nog geheel gratis een MailCafe account aan. Het aanmeldproces is heel eenvoudig van opzet en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Een account aanmaken doe je via de startpagina van de site. Je zult aldaar moeten klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben zul je een online registratieformulier tevoorschijn zien komen. Hierin zul je een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten ingeven. Na je account aangemaakt te hebben kun je meteen op zoek naar gelijkgestemden voor een gezellige tijd online.  

Eerste indruk website MailCafe 

De website van MailCafe straalt eenvoud en gebruiksvriendelijkheid uit. De startpagina is overzichtelijk en nodigt direct uit om je aan te melden voor anonieme en discrete chats. De kleuren en lay-out zijn warm en uitnodigend, wat een gevoel van gezelligheid en toegankelijkheid geeft. Het feit dat er altijd iemand online is en de garantie van privacy maken de site aantrekkelijk voor nieuwe gebruikers. Alles is erop gericht om snel en veilig contact te leggen met anderen.

Kosten MailCafe lidmaatschap 

Een ieder die zich aanmeldt op MailCafe krijgt als eerst een gratis MailCafe account. Hiermee heb je toegang tot de basisfunctionaliteiten van de site. Zo kun je je profiel bijwerken, een beperkt aantal profielen bekijken en berichten versturen. Ben je echter onder de indruk van de site en kom je fijne gebruikers tegen? Dan kun je ervoor kiezen om je account om te zetten in het premium lidmaatschap. Om dit te kunnen doen dien je een premium credit bundel te kopen. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 

Premium pakket Credits Prijs per pakket Prijs per bericht 
Premium 100  100  € 24,99 € 2,50
Premium 222  222 € 49,99 € 2,25
Premium 500  500  € 99,99 € 2,00
Premium 1000  1000  € 149,99 € 1,50

Klantenservice 

Zowel bezoekers als gebruikers van MailCafe kunnen voor eventuele vragen en of opmerkingen terug bij de vriendelijke klantenservicemedewerkers van deze site. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Voordat je een e-mail stuurt is het altijd raadzaam om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Het kan dat het antwoord van je vraag al op de lijst voorkomt waardoor het niet nodig is een e-mail te sturen. 


MailCafe Reviews

  MailCafe, een aanrader voor personen die houden van online contact

  Als iemand die regelmatig e-mails verstuurt en ontvangt, ben ik altijd op zoek naar betrouwbare en efficiënte e-maildiensten. Onlangs heb ik Mailcafe geprobeerd, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben.

  Het aanmaken van een account was ten eerste snel en eenvoudig. De interface is intuïtief, waardoor ik direct mijn weg kon vinden. Dit is vooral handig voor mensen die niet zo technisch onderlegd zijn.

  Daarnaast biedt Mailcafe een breed scala aan functies die mijn e-mailervaring aanzienlijk hebben verbeterd. De spamfilter is bijvoorbeeld zeer effectief en houdt ongewenste berichten uit mijn inbox. Daarnaast kan ik meerdere e-mailadressen beheren vanuit één account, wat me veel tijd bespaart.

  Ik heb verder nog geen problemen ondervonden met de service. Mijn e-mails worden snel verzonden en ontvangen, zonder enige vertragingen. De server uptime is uitstekend, en ik heb nog geen enkele keer gemerkt dat de service offline was.

  De prijzen zijn redelijk, vooral gezien de vele functies en de betrouwbaarheid van de service. Ik vind dat ik waar voor mijn geld krijg.

  Kortom, ik ben zeer tevreden met Mailcafe en zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke e-maildienst.

Visit MailCafe

Schrijf een review