ChatCafe

ChatCafe is een datingsite die vooral gericht is op de totstandkoming van online chatcontact. Ben je eenzaam, heb je behoefte aan contact met andere onbekende personen of wil je nieuwe vriendschappen sluiten? Dan ben je bij ChatCafe op het juiste adres. Net als jouw zijn er op deze site een groot aantal gelijkgestemde mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar chatcontact met andere personen. Dit is uiteraard het begin en kan op gegeven moment leiden tot spannende dates en meer. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Het ChatCafe lidmaatschap

Lid worden van ChatCafe is absoluut geen ingewikkeld proces. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar klikken op het tabje 'create account'. Er komt dan een online registratieformulier tevoorschijn waarin je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord zult moeten ingeven. Na je account gratis aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannend chatcontact. Wie weet boek je al in de eerste week succes.

Onze eerste indruk van de website  

Bij het openen van de website van ChatCafe valt direct de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface op. De homepage heeft een uitnodigende uitstraling met een moderne en frisse vormgeving. De kleuren zijn subtiel en zorgen voor een aangename visuele ervaring zonder afleidend te zijn. De navigatie op de site is verder eenvoudig en intuïtief, met duidelijke menu-opties die gemakkelijk toegang bieden tot verschillende secties, zoals het aanmaken van een profiel, chatrooms en community-fora. De aanwezigheid van een actieve community en de nadruk op een veilige en respectvolle omgeving draagt bij aan een positieve eerste indruk. 

Kosten ChatCafe lidmaatschap 

Het aanmaken van een account bij ChatCafe is helemaal gratis en zonder verborgen kosten. Met een gratis account kun je profiteren van de basisfunctionaliteiten van de site, zoals het aanmaken van je profiel, het doorzoeken van andere profielen en het versturen van een beperkt aantal berichten. Voor volledige toegang tot alle functies kun je kiezen voor een premium creditbundel. De prijzen voor de premium creditbundels zien er als volgt uit: 

Premium Pakket Aantal Credits Prijs per Pakket Prijs per Bericht
Premium 100  100  US$ 24,99 US$ 2,50
Premium 222  222 US$ 49,99 US$ 2,25
Premium 500  500 US$ 99,99 US$ 2,00
Premium 1000 1000 US$ 149,99 US$ 1,50

Klantenservice ChatCafe

Wil je meer te weten komen over de diensten die ChatCafe te bieden heeft, heb je specifieke vragen of wil je een opmerking delen met de klantenservice van ChatCafe? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected]. De klantenservice doet er alles aan om binnekomende berichten zo snel als mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Voor specifieke vragen is het raadzaam om altijd eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Wie weet zit het antwoord op je vraag erbij en ben je binnen enkele seconden geholpen. 


ChatCafe Reviews

Visit ChatCafe

Schrijf een review