BlaBlaDie

BlaBlaDie is een datingsite waar je vooral terecht kunt voor online contact. Hier tref je de leukste profielen van mannen en vrouwen die net als jouw op zoek zijn naar spannend online contact. Het doet er daarbij niet toe of je al in een relatie zit, getrouwd bent of single bent. Zodra je de behoefte hebt aan chatcontact, ben je hier op het juiste adres. De site heeft meer dan 500 online profielen, dus er is voor een ieder wat wils. Lijkt BlaBlaDie je een interessante site en wil je ook in contact komen met andere leuke mannen en vrouwen voor chatcontact? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan bij BlaBlaDie.

Een BlaBlaDie account aanmaken 

Bij BlaBlaDie kun je op elk moment van de dag geheel gratis een account aanmaken. Het proces om een account aan te maken is heel eenvoudig van opzet en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Om een account aan te maken dien je eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Gratis Aanmelden'. Er zal dan een online aanmeldformulier tevoorschijn komen waar je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord zal moeten ingeven. Na je account aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannend chatcontact. 

Eerste indruk van de website van BlaBlaDie 

De website van BlaBlaDie is vooral gegoten in de kleuren paars, wit en oranje. Een ieder die de website bezoekt zal het erover eens zijn dat de website een professionele indruk achterlaat, overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren is. Je ziet precies waar je als bestaande lid moet inloggen en waar bezoekers zich kunnen registreren voor een BlaBlaDie account. De website heeft verder een lijst met meestgestelde vragen, een overzicht van de tarieven, het privacybeleid en veel meer. De eerste indruk van BlaBlaDie is in ieder geval goed te noemen. 

Kosten BlaBlaDie lidmaatschap 

Een BlaBlaDie account kun je geheel gratis aanmaken. Het gratis account biedt je de mogelijkheid om je profiel verder van inhoud te voorzien en om profielen van andere gebruikers te doorzoeken. De mogelijkheden met een gratis account zijn echter wel beperkt. Wil je volledig toegang tot alle functionaliteiten van de site? Dan kun je kiezen voor het premium lidmaatschap van de site. Als premium lid heb je exclusieve toegang tot alle extra functies, zoals het verzenden van persoonlijke berichten, het delen van foto's en het bekijken van privéfoto's van andere leden.

De kosten voor het premium lidmaatschap zien er als volgt uit: 

Premium pakket  Aantal Credits  Pakket Prijs  Prijs per bericht 
Small  100  € 16,60 € 1,66 
Medium  200  € 29,90 € 1,49 
Large  500  € 66,50 € 1,33 
XLarge  1000  € 99,90  € 1,00 

Klantenservice BlaBlaDie 

Het kan best dat je nog met enkele vragen zit waarvan je het antwoord niet zo snel kunt terugvinden op de website. In dit soort gevallen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van BlaBlaDie door een e-mail te sturen naar [email protected]. De klantenservice doet er alles aan om alle binnenkomende berichten zo snel als mogelijk van een passende antwoord te voorzien. 


BlaBlaDie Reviews

Visit BlaBlaDie

Schrijf een review