YummyCrush

YummyCrush is een online platform dat zich richt op het verbinden van mensen door middel van chatberichten. Met meer dan 500 profielen online biedt de website een eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaring voor het vinden van een match. YummyCrush verzekert dat er geen gebruik wordt gemaakt van AI-bots en dat alle profielen echt zijn, wat bijdraagt aan een authentieke en veilige omgeving voor haar gebruikers.

Het YummyCrush lidmaatschap 

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van YummyCrush dien je in het bezit te zijn van het lidmaatschap van deze site. Het aanmaken van een YummyCrush account is binnen enkele seconden een feit en is geheel gratis. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar klikken op het tabje 'Create Account'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam naar keus, wachtwoord naar keus en werkende e-mailadres kunt invullen. Na dit proces met succes doorlopen te hebben kun je meteen inloggen op de site en op zoek gaan naar een eigen YummyCrush date. 

De eerste indrukken van de website 

Bij het openen van de YummyCrush-website valt onmiddellijk de kleurrijke en uitnodigende uitstraling op. De startpagina benadrukt de eenvoud van het registreren en starten met chatten, en moedigt gebruikers aan om hun perfecte match te vinden. De prominente call-to-action knoppen, zoals "Aanmelden" en "Maak een account aan", maken het eenvoudig voor nieuwe gebruikers om te beginnen. Over het algemeen geeft YummyCrush een vriendelijke en toegankelijke eerste indruk.

Kosten YummyCrush lidmaatschap 

Een vraag die de meeste nieuwe gebruikers beantwoord willen hebben is de vraag wat het lidmaatschap van deze site hen zal kosten. Op zich kost het aanmaken van een YummyCrush account je geen cent. In eerste instantie krijg je een gratis account toegewezen waarmee je toegang hebt tot de basisfunctionaliteiten van de site. Wil je echter prive foto's kunnen bekijken van gebruikers of veel meer berichten sturen naar leden die je interessant lijken? Dan kun je je account upgraden naar het premium lidmaatschap. Hiervoor dien je een premium creditbundel aan te schaffen. De kosten hiervan zien er als volgt uit: 

Premium pakket  Credits  Prijs per pakket  Prijs per bericht
Premium 100  100  £ 19 £ 1,90
Premium 222  222  £ 38 £ 1,71
Premium 500  500  £ 76  £ 1,52
Premium 1000  1000  £ 114 £ 1,14

Klantenservice YummyCrush

YummyCrush beschikt over een Engelstalige klantenservice die te bereiken is via het e-mailadres [email protected]. Hier kun je terecht voor al je vragen en of opmerkingen. Alvoren een e-mail te sturen is het raadzaam om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Het is niet altijd nodig om contact op te nemen met de klantenservice. Je voorkomt hiermee ook dat je even moet wachten op een antwoord als je die al terug hebt kunnen vinden op faq-lijst. 


YummyCrush Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over YummyCrush.

Visit YummyCrush

Schrijf een review