FlirtBox is een online chatplatform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om direct en anoniem te chatten met andere profielen. Het platform is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar spannend en discreet online contact, zonder verplichtingen of abonnementen. Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden en betalen alleen voor de berichten die ze versturen. FlirtBox biedt een groot aantal profielen en garandeert privacy en gebruiksgemak. Vanwege het groot aantal leden hoef je je dus absoluut geen zorgen te maken dat je geen date zult vinden. Wil je ook spannende flirtmomenten hebben op deze site? Maak dan geheel gratis een FlirtBox account aan. 

Het FlirtBox lidmaatschap aanvragen 

Een FlirtBox account aanmaken is in principe heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is op de startpagina van de website klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Je zult een online registratieformulier tevoorschijn zien komen die je kunt invullen. Na het registratieproces met succes doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende FlirtBox dates. Wie weet kom je de eerste week al een leuke man of vrouw tegen. 

Beoordeling website FlirtBox

Bij het eerste bezoek aan FlirtBox.club valt direct de levendige en speelse uitstraling van de website op. De startpagina is kleurrijk en uitnodigend, met een focus op flirten en plezier maken. De kleurencombinaties zijn pakkend en passen goed bij het datingthema. De navigatie is vloeiend en biedt gemakkelijke toegang tot diverse flirtmogelijkheden. Duidelijke knoppen voor het aanmaken van een profiel en het zoeken naar matches maken de ervaring gebruiksvriendelijk. De sfeer is bruisend en opwindend, waardoor bezoekers direct in de stemming komen voor het verkennen van nieuwe connecties en het vinden van spannende flirt avonturen.

Kosten Flirtbox lidmaatschap 

FlirtBox kent twee type accounts. Alle gebruikers krijgen na het registratieproces doorlopen te hebben een gratis FlirtBox account. Hiermee heb je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je echter volledig toegang? Dan kun je kiezen voor het premium lidmaatschap van de site. Hiervoor dien je een creditbundel aan te schaffen. De kosten van zo een creditbundel zien er als volgt uit: 

Premium Pakket Credits Prijs per pakket Prijs per bericht
Premium 100  100 € 24,99 € 2,50
Premium 222  222 € 49,99 € 2,25
Premium 500  500 € 99,99 € 2,00
Premium 1000  1000 € 149,99 € 1,50

Contact opnemen met FlirtBox 

Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van FlirtBox door een e-mail te sturen naar [email protected]. Alvorens dat te doen is het altijd raadzaam om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. In de meeste gevallen komt het antwoord op je vraag op de lijst voor en is het niet nodig een e-mail te sturen.


FlirtBox Reviews

  Een site die ik Flirtliefhebbers echt kan aanraden

  Hi, ik ben Karin, een gescheiden vrouw in de 40. Ik durf sinds ik gescheiden ben nog geen fysieke relaties aan te gaan, maar heb zo nu en dan wel behoefte aan een flirtmaatje. De flirtmaatjes vond ik allemaal op deze site. Ik kan het met van alles en nog wat met ze hebben, de ene keer heb ik het over een ervaring aan het werk, de andere keer over mijn ex en weer een andere keer kan het gesprek plots intiemer en flirterig worden. Alle gesprekken ervaar ik als positief. Ik voel mij in ieder geval niet eenzaam en heb iemand waar ik mee kan chatten en met wie ik mijn gevoelens kan delen. De echte flirtliefhebbers zou ik dus aanraden om vandaag nog lid te worden van deze site, want net als mij zul je er echt geen spijt van hebben. Op dagbasis heb ik contact met mijn Flirtmaatjes en kom ik ook nog steeds andere geïnteresseerde gebruikers tegen.

  Sterke punten
  - De site heeft een groot aantal leden die echt behoefte hebben aan flirtmaatjes

  Zwakke punten
  -Een gratis account biedt je beperkt toegang tot de verschillende functies van de site
  - om optimaal te kunnen chatten dien je in het bezit te zijn van een premium account. Hiervoor moet je credits aanschaffen. Dit is aan de ene kant minder en aan de andere kant zorgt het voor transparantie en zekerheid dat je met echte mensen aan het chatten bent, want een chatbot kan geen credits kopen.

  Een site die veilig en betrouwbaar is

  FlirtBox is wat mij betreft een online datingsite waar veiligheid en betrouwbaarheid heel hoog in het vaandel gehouden wordt. Ik zeg dit uit persoonlijke ervaring. Ik was enige tijd geleden aan het chatten met een leuke meid en plots werd aan mij gevraagd om een bepaald bedrag over te maken naar haar rekeningnummer. Dit leek mij zeer verdacht en ik maakte er een melding van bij de klantenservice van de site. Vooral omdat die gebruiker opdringerig begon te doen en zo snel als mogelijk het groot geldbedrag op haar rekening wilde hebben omdat iemand in haar familie gezondheidsproblemen ofzo zou hebben. Ik moet zeggen dat de beheerders van de site direct actie ondernamen en tegen deze gebruikers hebben opgetreden. Achteraf bleek dat de gebruiker andere bedoelingen had. Hierna heb ik ook geen last meer van zulke gebruikers gehad. Dus al met al ben ik zeer tevreden over de site, ik kan in mijn vrije tijd flink flirten met andere gebruikers en ervaar FlirtBox als zeer veilig en betrouwbaar.

  Sterke punten
  - De website is zeer veilig en betrouwbaar
  - De klantenservice is in staat om snel actie te ondernemen indien nodig

  Zwakke punten
  Voor het overige heb ik geen slechte ervaring met het gebruik van deze datingsite.

Visit FlirtBox

Schrijf een review