CheatBuddy

CheatBuddy is zoals de naam het al doet vermoeden een dating site die gericht is op het tot stand doen brengen van casual dates. Zit je in een relatie, ben je gehuwd en vind je het spannend om ook andere seksuele relaties op na te houden? Dan ben je bij CheatBuddy op het juiste adres. Er zijn genoeg mannen en vrouwen op deze site die er open voor staan om meerdere seksuele relaties op na te houden, zonder gebonden te zijn. Lijkt dit je interessant en wil je ook een spannende CheatBuddy date op na houden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

Lid worden van de CheatBuddy gemeenschap

Heb je een bezoek gebracht aan de website van CheatBuddy en wil je ook spannende casual dates op na houden? Maak dan vandaag nog geheel gratis en 24/7 een CheatBuddy account aan. Je dient je hiervoor allereerst te bevinden op de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Gratis aanmelden'. Er zal dan vervolgens een online registratieformulier tevoorschijn komen waarin je een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord zult moeten ingeven. Na je account met succes aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende CheatBuddy dates.  

Onze eerste indruk van de CheatBuddy website 

Wanneer je de website van CheatBuddy bezoekt, valt meteen de gedurfde en uitdagende uitstraling op. De homepage is dynamisch en opvallend, met levendige kleuren en pakkende graphics die direct de aandacht trekken. De navigatie lijkt soepel te verlopen, met duidelijke menu-opties die snel toegang bieden tot verschillende secties, zoals het aanmelden, het bekijken van beschikbare cheats en het lezen van gebruikersrecensies. Op de startpagina wordt duidelijk gecommuniceerd wat CheatBuddy te bieden heeft. Over het geheel genomen maakt CheatBuddy in ieder geval een gedurfde en boeiende eerste indruk.

Kosten CheatBuddy lidmaatschap 

In wezen is het lidmaatschap bij CheatBuddy kosteloos. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na het voltooien van het aanmeldproces ineens met een hoge rekening wordt geconfronteerd. Zodra je je hebt geregistreerd, ontvang je een gratis account dat je toegang geeft tot de basisfuncties van de site. Wil je echter meer uit je ervaring halen? Dan kun je kiezen voor het premiumpakket van de site. De kosten voor dit pakket zijn als volgt: 

Premium Pakket Aantal Credits Prijs per pakket  Prijs per bericht 
Small  50 € 16,60 € 1,66
Medium  100 € 29,90 € 1,49
Large  250 € 66,50 € 1,33
XLarge 500 € 99,90 € 1,00

Contact opnemen met CheatBuddy

CheatBuddy streeft ernaar om haar gebruikers optimaal van dienst te zijn. Heb je vragen, wil je meer informatie over de aangeboden diensten, heb je betalingsvragen, of wil je een opmerking doorgeven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van deze site. Dit kan eenvoudig via e-mail naar [email protected]. Daarnaast is er op de website een sectie met veelgestelde vragen beschikbaar, waar je wellicht al het antwoord op je vraag kunt vinden.


CheatBuddy Reviews

  Geweldige klantenservice!

  Ik ben al geruime tijd lid van deze site en heb geregeld leuk chat contact met een aantal gebruikers. Tot een echte fysieke date is het nog niet gekomen, maar dat komt misschien ook omdat ik daar nog niet open voor sta of een beetje huiverig ben. Voorheen voelde ik me vaker eenzaam, maar met deze site kan ik leuke berichten sturen naar andere leden die net als mij op behoefte hebben aan geheim chatcontact oftewel een Cheat buddy. Het leuke daarvan is, dat er niet wordt neergekeken op mij, omdat je te maken hebt met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Ik kan gewoon mezelf zijn. Alleen was ik plots mijn wachtwoord kwijt, althans vanwege een kapotte keyboard had ik per ongeluk een aantal keren het verkeerde wachtwoord ingegeven en wist niet wat ik moest doen. Gelukkig wist de klantenservice mij binnen de kortste keren hieruit te helpen. Behalve dat je een goede klantenservice hebt ben ik gewoon tevreden met de website en de chatgesprekken die ik anoniem kan hebben met andere personen.

  Sterke punten
  - De plek waar je echt in het geheim spannend erotisch contact kan hebben met andere personen
  - een klantenservice die top te noemen is
  - genoeg gelijkgestemde leden aanwezig op de site

Visit CheatBuddy

Schrijf een review