AnoniemSex

AnoniemSex is een online datingsite die speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen die behoefte hebben aan anonieme en discrete seksdates. De site zelf bestaat uit honderden gelijkgestemde en ondeugende leden die net als jouw op zoek zijn naar spannende seks avontuurtjes, chatcontact, vriendschappen en meer. Er is in ieder geval voor een ieder wat wils. Lijkt AnoniemSex dating je een interessante site en wil je ook spannende seksdates scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Het AnoniemSex lidmaatschap 

Alle mannen en vrouwen die 18 jaar of ouder zijn mogen zich 24/7 geheel gratis registreren voor het AnoniemSex lidmaatschap. Om je te registreren dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'gratis aanmelden'. Tijdens het registratieproces zul je onder andere een werkende e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord moeten ingeven. Na je account aangemaakt te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende anonieme seksdates op deze site. 

Onze eerste indruk van de website 

De website is voornamelijk gegoten in de kleuren rood en zwart. Bij het betreden van de website wordt je direct begroet met een afbeelding van een gemaskerde vrouw. De site is professioneel van opzet, gemakkelijk te navigeren en zeer overzichtelijk. Zelfs als je weinig tot geen computerervaring zou hebben, zou je gebruik kunnen maken van de diensten van deze site. De eerste indruk van deze website is dus zeer goed te noemen. 

Kosten AnoniemSex lidmaatschap 

Het aanmaken van een AnoniemSex account is geheel gratis. Er zijn geen verborgen kosten waar je je druk over hoeft te maken. Een gratis account biedt je toegang tot de basisfunctionaliteiten van deze website. Zo kun je bijvoorbeeld je profiel van inhoud voorzien, profielen doorzoeken en een beperkt aantal berichten versturen. Wil je echter toegang tot alle functionaliteiten van de site, dan kun je kiezen voor een premium creditbundel. Als premium lid krijg je exclusieve toegang tot alle extra functies, zoals het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privéfoto's van andere leden. Het versturen van een tekstbericht, foto of cadeautje kost daarbij 5 credits per keer.

De kosten van de premium creditbundels zien er als volgt uit: 

Premium pakket  Aantal Credits Pakketprijs Prijs per tekstbericht 
Small  50  € 16,60 € 1,66
Medium  100  € 29,90 € 1,49
Large  250  € 66,50 € 1,33
XLarge  500  € 99,90 € 1,00

Contact opnemen met AnoniemSex 

Mocht je vragen hebben, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van AnoniemSex door een e-mail te sturen naar [email protected]. Op de website zelf is er ook een lijst met meestgestelde vragen waar je terecht kunt. 


AnoniemSex Reviews

Visit AnoniemSex

Schrijf een review