• Anita

    Review over Nieuwe Relatie

    Doe mij maar een betaalde datingsite met beveiliging!

    Hierbij wil ik mijn mening delen met jullie over de datingsite Nieuwe Relatie. Er zijn heel veel profielen waarvan er ook wel heel veel offline zijn en die, volgensmij, ook niet online kwamen in de tijd dat ik op de site zat. Ik ben niet snel positief maar deze site springt er wel uit! Dan het feit dat het een betaalde datingsite is met veel beveiliging en dus weinig tot geen fake profielen online staan vind ik fijn. Doe mij maar een betaalde datingsite met beveiliging en goede klantenSERVICE, dan een gratis datingsite waar je aan je lot wordt overgelaten. Afgelopen maand heb ik al een aantal keer afgesproken met leuke mannen, dus goed resultaat!

    Sterke punten
    Veel leden, mensen zijn over het algemeen serieus op zoek naar mijn idee, goede klantenservice

    Zwakke punten
    -

    5 april 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • DavidF.

    Review over Lexa

    Ik zou deze boven alle andere dating sites aanraden!

    Ik vind het een beetje duur, maar over het algemeen een erg fijne dating site. heb m'n vrouwtje mogen leren kennen via deze site!

    Sterke punten
    Veel leuke vrouwen die de moeite nemen op je berichtje te reagere, mooie site ook, app werkt goed!

    Zwakke punten
    Iets wat prijzig, maarja liefde is onbetaalbaar he

    2 april 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Willem

    Review over Relatieplanet

    Volgensmij toch wel de bekendste en ik snap wel waarom!

    Zelf ben ik ongeveer ongeveer anderhalf jaar actief geweest op relatieplanet. Door deze site heb ik ondanks dat ik single was niet veel eenzame avonden gehad, maar ben veel op date geweest. Het duurde eventjes, maar ook ik heb de ware gevonden en wel op deze site! Ik raad deze site zeker bij iedereen aan.

    Sterke punten
    Voor de 30/40 plussers zeker wel ideaal.
    Werkt goed
    Geen neppe accounts

    Zwakke punten
    -

    25 maart 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • SvenD.

    Review over Parship

    Heb al meerdere contacten met leuke vrouwen gehad

    Ben pas een paar weken lid pas en ik heb een jaarabbo maar heb al meerdere contacten met leuke vrouwen gehad. Al een date gehad waarbij uiteindelijk de klik er niet was en nu in contact met een andere vrouw.
    In tegenstelling tot andere sites reageren hier meer vrouwen en zijn over het algemeen meer serieus. Ik heb aardig wat datingsites gehad maar deze springt er voor mij toch wel bovenuit. Azijnpissers heb je overal en het ligt ook een beetje aan je eigen instelling en verwachtingen. Je ziet eerst alleen wazige foto's van iemand,als je het aan mij vraagt een prima manier om iemand te leren kennen zonder gelijk door de plaatjes te swipen en het uiterlijk als eerste indruk te laten gelden.

    Sterke punten
    Vrouwen reageren over het algemeen meer, je zult snel genoeg aan een leuke date komen via Parship

    Zwakke punten
    Enige nadeel is dat de prijs best hoog is maar tot nu toe voel ik me niet bekocht.

    20 maart 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Irene

    Review over Qupid

    Prima site

    Ik heb me aangemeld zonder dat ik iets wist over Qupid. Ik had graag willen deze dat deze site me ondersteboven heeft geblazen maar het is niet veel meer dan alle andere datingsites. Niet slecht hoor, dat zeker niet, maar zal het moeilijk krijgen met al die andere dating websites in het land.

    Sterke punten
    Ziet er goed uit, niet heel duur, werkt goed

    Zwakke punten
    Het is niet heel bijzonder, ze doen er niet veel aan om het mooier te maken dan de concurrenten.

    18 maart 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mees

    Review over Ashley Madison

    Voor discrete afspraakjes wel een aanrader

    Het is heel fijn dat je hier zelf in de hand hebt hoe discreet je jezelf wilt presenteren. Ik zit nu denk 2 maandjes op de site en ben erg tevreden.

    Sterke punten
    volledige discretie, heel mooi gepresenteerd, heel veel leden (veel vrouwen)

    Zwakke punten
    best prijzig, beetje raar dat mannen moeten betalen om aan te melden en vrouwen niet

    16 maart 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Chrissie.

    Review over Pepper

    Leuke datingsite met serieuze mensen erop!

    Echt een leuke datingsite! Ik heb met veel mannen gesproken en uiteindelijk ook met een paar afgesproken. Je merkt dat de leden die hierop zitten toch wat serieuzer zijn dan op Tinder. Ben je op zoek naar iets serieus, geheid dat je sowieso vast wel een leuke date gaat kunnen krijgen op pepper en wie weet ook een relatie.

    Sterke punten
    Geen nep profielen, je kunt een leuke collage maken met je interesses, veel leden

    Zwakke punten
    Heel af en toe laadt de app een beetje langzaam

    14 maart 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kees78

    Review over ematch.online

    Leuke site met serieuze mensen die op zoek zijn naar een relatie

    Prima dating site met een heel fijn matchings systeem. Je komt snel in contact met leuke singles en kan dat zo combineren je drukke leven. Ook naar een dating evenement van ze geweest en dit was ook zeer geslaagd.

    Sterke punten
    Goed matching systeem
    Leuke dating evenementen

    Zwakke punten
    Zijn er wat mij betreft niet

    11 februari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sabrina K.

    Review over Lexa

    Ik heb de liefde van mijn leven gevonden op lexa!

    Ik heb destijds gratis en betaalde dating varianten geprobeerd. Mijn ervaring was dat het aantal 'liegers en bedriegers' even groot was op allebei de soorten sites. Het blijft gewoon altijd opletten! Wat ik leuk vind zijn datingsites die chat functie aanbieden, en sites waar mannen je alleen een bericht kunnen sturen als je een match met ze hebt. uiteindelijk mijn huidige man leren kennen op Lexa! Dus vandaar is dit ook wel echt mijn favoriete dating site geweest. Ik zat er een paar maandjes op. Ik was waarschijnlijk niet op hem gevallen als ik alleen op zijn profiel was afgegaan!

    Sterke punten
    Mooi vormgegeven
    Heel gebruiksvriendelijk

    Zwakke punten
    Wel wat duurder dan andere websites

    11 februari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • HellenV254

    Review over Relatieplanet

    Verliefd geworden dus ik raad deze website aan!!

    Sinds januari 2015 heb ik een relatie met iemand die ik via relatieplanet heb leren kennen. En nog altijd zijn we super blij met elkaar. Verder heel veel mailtjes ontvangen van mannen die het bij iedereen proberen, maar ach, dat geeft toch verder niet. Het blijft leuk voor je ego.. ;)

    Sterke punten
    Goede website
    Veel berichtjes van mannen

    Zwakke punten
    mannen kunnen desperate zijn

    8 februari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • NielsT.

    Review over MatureFuck

    voor geil contact met de rijpere vrouwtjes is dit een goede website!

    Ik zit nu een paar weken op deze site en het is een leuke site waar vooral wat rijpere lekkere vrouwen op staan. Je krijgt vanaf het begin al veel leuke berichtjes binnen dus dat is altijd leuk.. Ik zou het aanraden als je eenzaam bent en op zoek bent naar wat online actie!

    Sterke punten
    Leuk voor wat geil sexcontact met de vrouwtjes

    Zwakke punten
    Je kan ze niet ontmoeten

    1 februari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Danielle67

    Review over Match4me

    Een aanrader als je op zoek bent naar de liefde van je leven!!!

    Het begon eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid maaaar er is toch na eerst wat bericht wisseling via deze dating site daarna via de email en telefoon en toen de bliksem bij mij en mijn partner ingeslagen!!
    We hebben nu al best een aantal keer afgesproken met elkaar en het is waanzinnig. Deze dating site is zeker aan te raden als je op zoek bent naar je soulmate, naar de liefde van je leven, want volgensmij zijn de meeste hiernaar opzoek. Niet zoals andere sites waar mensen het meer voor de avontuurtjes doen!

    Sterke punten
    - zoeken op leden die hoger opgeleid zijn
    - uitgebreide zoekfunctie
    - de mannen en vrouwen op deze site zijn serieus op zoek naar een relatie

    Zwakke punten
    Heb ik niet!

    30 januari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Klaasjan

    Review over Vijftigplusdating

    Erg fijne website via wie ik mijn huidige vriendin heb leren kennen

    Hallo,
    Het is mij positief bevallen. Goed contact gehad met vrouwen, site is gebruiksvriendelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent. Het zoeken naar een vrouw duurde voor mij niet heel lang, ik ben een kleine 5 maanden actief geweest en wij zijn nu erg verliefd en gelukkig samen!! We raden het andere senioren ook aan!

    Sterke punten
    Gebruiksvriendelijk, mensen zijn serieus op zoek naar een relatie

    Zwakke punten
    -

    25 januari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gerard

    Review over Elite Dating | Dating voor hoger opgeleiden

    Heel fijn, ik heb mijn intelligente vriendin hier gevonden!!

    Nou ik kan je vertellen dat dit een top website is! Als een blij en verliefde man kan ik je zeggen dat ik mijn nu huidige vriendin heb ontmoet via deze website!! Het had even de tijd nodig want het blijft toch wat moeilijker voor de man, online daten met de vrouwen die zoveel aanbod hebben, maar ik heb mijn match gevonden! Een gebruiksvriendelijke website met veel leden!

    Sterke punten
    Geen neppe accounts zover ik weet
    Heel gebruiksvriendelijk
    Top dating website!

    Zwakke punten
    Veel vrouwen reageren niet

    23 januari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Henk657

    Review over Ondeugend-daten

    Ondeugend en goed geregeld

    Goed geregelde site zonder fake profielen! Ik heb al met leuke vrouwen gepraat over "ondeugende" onderwerpen. ;)

    Sterke punten
    Echte gesprekken met echte vrouwen

    Zwakke punten
    Zitten niet heel veel leden op

    15 januari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ruubje47

    Review over AnoniemSex.nl

    Goede site voor spannende gesprekken met mooie vrouwen

    Ik ben net gescheiden met mijn vrouw en kwam hierop terecht door een aanbeveling van mijn buurman. Gelijk heel veel berichten gekregen van sexy vrouwen waar ik nu leuke gesprekken mee heb! Voel me gelijk niet meer zo eenzaam, ik raad mensen deze site zeker aan.

    Sterke punten
    Mooi design
    Veel foto's

    Zwakke punten
    Geen!

    9 januari 2019

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.