Only Flirts

OnlyFlirts is zoals de naam van de site het al aangeeft een datingwebsite waar je vooral terecht kan voor flirtcontact met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Ben je dol op flirten met andere mannen en vrouwen vanaf 18 jaar? Dan ben je bij OnlyFlirts op het juiste adres. De site zelf is zeer eenvoudig en gemakkelijk te benaderen. OnlyFlirts bestaat verder uit duizenden singles en dagelijks blijven er meer leden bijkomen. De kans op het vinden van een OnlyFlirts date op deze site is dus ook vele malen groter dan op andere soortgelijke flirtsites. Wil je ook graag een flirtdate aan de haak slaan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op OnlyFlirts Dating en wie weet scoor je vandaag nog een hete flirty date.

Ik wil ook lid worden van OnlyFlirts

Natuurlijk mag een ieder, die interesse heeft in de diensten van OnlyFlirts lid worden van deze site. Dit kan op elk moment van de dag en wanneer het je maar schikt. Lid worden is super eenvoudig en duurt absoluut niet lang. Binnen enkele minuten ben je al in het bezit van een account waarmee je dan in contact kan komen met andere gebruikers. Om je aan te melden op de site dien je onder andere te gaan naar de startpagina van de site alwaar je een online aanmeldformulier zal aantreffen onder het kopje ‘Only Flirts, Only-flirts.com is the best place to meet singles online. Get flirting now!’. In het online aanmeldformulier geef je onder andere aan of je man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord en werkende e-mail adres. Na alle gegevens verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kan je je aanmelden op de site. Er wordt dan automatisch een bericht verzonden naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van een OnlyFlirts date.

Veiligheid en betrouwbaarheid

OnlyFlirts Dating kan bestempeld worden als een site welke veilig en betrouwbaar is. De beheerders van de site doen er alles aan om je ingediende informatie bij de aanmelding veilig en betrouwbaar op te slaan. Je persoonlijke informatie zal nooit zomaar in handen van derden komen. Jij bent echter wel zelf verantwoordelijk voor de informatie welke je plaatst op je profiel. Als het gevoelige informatie betreft of persoonlijke informatie, dan kan de site daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Ik zit toch nog met enkele vragen

Mocht je toch nog met enkele vragen en of opmerkingen zitten, dan kun je het best als eerst de lijst met meest gestelde vragen en antwoorden raadplegen. In de meeste gevallen kun je de antwoorden op vragen waarmee je zit in die lijst terugvinden. Mocht dat toch niet zo zijn, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van OnlyFlirts door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘contact’. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn welke je kan invullen en versturen naar de klantenservice.


Only Flirts Reviews

  Ook voor mobiel gebruik

  Only Flirts kun je op zeer eenvoudige wijze op je mobiel gebruiken. Vandaag aan de dag gebruiken veel meer mensen een Smartphone dan dat ze achter hun pc plaatsnemen. Uiteraard is het verwachtbaar, dat dating sites daarop inspelen en met speciale apps op de markt (zullen) komen of ze maken hun website mobile compatible.

  Hetzelfde geldt ook voor deze site. Je zult merken dat je de site snel en eenvoudig via je mobiel kan benaderen. Het leuke hiervan is dat je dan niet afhankelijk bent van een pc of van een bepaalde locatie. Je kunt de website overal en altijd benaderen en ook overal en altijd reageren op berichtjes of zelfs flirtberichtjes sturen naar andere leden.

  Ben je dus in een wachtrij, moet je op je beurt wachten of zit je in de trein onderweg naar het werk of wat dan ook en heb je zin in flirten? Dan is het raadzaam zeker raadzaam om je ook op te geven op deze site als lid.

  Sterke punten
  - Only Flirts is zeer geschikt voor mobiel gebruik
  - Er zijn een groot aantal leden
  - De website is handig en zeer eenvoudig van opzet.

  Eenvoudige Aanmeldingsprocedure

  Only Flirts is een Flirt Datingsite welke zeer eenvoudig is van opzet. Als je op de startpagina van de site bent zal je in ieder geval niet verdwalen. Je ziet precies waar je moet inloggen, waar je je als nieuwe lid kan aanmelden en je kunt ook nog scrollen op de site.

  De aanmeldprocedure van Only Flirts Dating is niet alleen zeer eenvoudig, maar ook geheel gratis. In tegenstelling tot andere site hoef je bij deze site niet eerst een aantal formuliertjes met vragen in te vullen alvorens je van start gaat. Binnen enkele stappen is je aanmelding rond en kun je van start gaan met het vinden van een spannende Flirts.

  Er zijn websites waar de aanmeldprocedure zeer ingewikkeld is en waar mensen niet zo graag naar toe gaan om zich aan te melden. Het is niet aantrekkelijk voor gebruikers als ze een set van 50 of meer vragen moeten beantwoorden. Voordat ze klaar zijn met het beantwoorden van alle vragen zijn ze dan in de meeste gevallen niet meer geinteresseerd in de site. Flirt je graag of ben je er zelfs dol op? Dan is deze site zeker een aanradertje.
  site

  De site heeft echte leden!

  Hi iedereen, ik deel ook via dit forum mij ervaring op deze site met jullie. Allereerst is het leuke van deze site, dat er echte leden zijn. Het is niet als op andere sites, dat er voornamelijk wordt gewerkt met moderators. Verder ben ik bijzonder onder de indruk van de wijze waarop de privacy van gebruikers gegarandeerd wordt.

  Omdat ik al een tijdje geen partner heb gehad en er eigenlijk ook niet open voor sta, maar op afstand flirten wel leuk vond besloot ik dus lid te worden van deze site. Het besluit om lid te worden van deze site is absoluut geen verkeerde geweest.

  Vanaf ik lid ben van de site kom ik dagelijks nieuwe leden tegen en sommige zijn serieus, anderen grappig en anderen kunnen je het zelfs warm van binnen laten krijgen. De leden zijn er in soorten en je kunt behoorlijk wat plezier op deze site beleven.

  De leden van deze site zijn zelf ook op zoek naar flirtcontacten, dus je hoeft je geen zorgen te maken, dat je geen flirt vriend of vriendin hier zal vinden. Voor een ieder is er wat wils. Wil je ook een flirtdate scoren of flirtcontacten op na houden? Dan zou ik je aanraden om het ook te proberen op deze site door je te registreren.

  Discreet flirten doe je hier!

  Veilig en discreet flirten doe je zeker bij Only Flirts Dating. Het vraagstuk of een datingsite al dan niet veilig is en voldoende discretie biedt is het eerste wat men zich afvraagt als men eenmaal besluit van start te gaan met het registratieproces op een dating site.

  Niet een ieder wil gevonden worden op een datingsite. Ze tillen daarom zwaar aan het hebben van privacy en daar is vooral waar deze site op inspeelt. In ieder geval wordt je de mogelijkheid geboden om veilig en discreet online te daten via deze site.

  Je zal merken, dat niet elke datingsite aandacht besteed aan het veiligheidsvraagstuk. Sommige datingsites pretenderen daarmee rekening te houden, maar uiteindelijk zul je nul op rekest krijgen. Dit is gelukkig niet het geval op deze datingsite.

  Ben je dol op flirten en wil je nieuwe personen leren kennen, dan kan je geheel gratis, veilig en discreet een profiel aanmaken, wat credits aanschaffen en aan de slag gaan met het vinden van spannende dates. De site is heel simpel in elkaar gezet en zeer gemakkelijk in gebruik, V

  Sterke punten
  Op deze site is je veiligheid, privacy en discretie gegarandeerd.

  Je wordt goed bijgestaan als je hulp nodig hebt

  Op OnlyFlirts hoef je je absoluut geen zorgen te maken, dat je er alleen voor staat als problemen zich voor doen. Heb je problemen met je account, betalingsproblemen of kun je niet meer inloggen? Geen probleem. Stuur een e-mail naar de klantenservice en zij weten je binnen een mum van tijd uit je problemen te helpen.

  Dit heb ik persoonlijk ervaren. Ik zat met wat vragen en kon de antwoorden niet terugvinden in de lijst met meestgestelde vragen en antwoorden. Ik stuurde dus een e-mail naar de helpdesk en deze wist me echt dezelfde dag nog te helpen. Ik vond dat wel fijn.

  Ik ben zelf lid geweest van andere datingsites en heb dat niet zo ervaren. Soms werden je berichten niet eens beantwoord en soms pas na een aantal dagen. Dan kreeg je plotseling een bericht met de vraag of het probleem inmiddels is opgelost.

  Wil je dus flirten, vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan kan ik je Only Flirts warm aanbevelen.

  Privacy gegarandeerd!

  Het eerst wat mij is opgevallen aan deze flirt site, is dat er veel aandacht wordt besteed aan de veiligheid en discretie van de site. Je privacy is dus daarmede zeker gegarandeerd.

  Privacy vraagstukken zijn het eerste wat mensen bezig houden als ze besluiten lid te worden van een dating site. Niet een ieder vindt het fijn dat vrienden, familie en of kennissen te weten komen, dat ze gebruik maken van een datingsite. Je zult merken, dat niet elke datingsite als beleid heeft om informatie te geven over de veiligheid van die site. Soms is de informatie met betrekking tot de veiligheid van de datingsite erg summier, waardoor je twijfelt of een site al dan niet veilig en betrouwbaar is.

  Gelukkig voor mij en veel andere gebruikers op deze site, is de informatie heel duidelijk. OnlyFlirts biedt je de mogelijkheid om veilig en betrouwbaar te daten. Hiermede ben je er verzekerd van, dat je discreet kan communiceren met andere gebruikers. Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken dat de persoonlijke informatie die je aan deze site verstrekt om welke reden dan ook aan derden wordt verkocht of verstrekt.

  Heb je behoefte aan flirten, dan kun je dat gerust en zonder zorgen. In ieder geval is Only Flirts een datingsite waar je je zeker moet registreren als je zin hebt in spannende flirt gesprekken met onbekende mannen en vrouwen.

Bezoek Only Flirts

Schrijf een review