Afspraak.nl is een spannende datingsite welke bestemd is voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder. Het maakt niet uit of je single bent, een relatie hebt of getrouwd bent. Er zijn veel functies en services op deze site, die inspelen op je seksuele spanning en meer. Verder staat deze site vol met gelijkgestemde individuen die net als jou op zoek zijn naar spannende dates en meer. De kans om een speciale persoon te vinden op deze site is vele malen groter dan op andere datingsites. De site stelt gebruikers verder in staat om privé en veilig met elkaar te communiceren. Bij het versturen en ontvangen van berichten is je veiligheid dus gegarandeerd. Deze site is ook een geweldige plek om seksdates te hebben met andere gebruikers. Ook zijn er mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan bij Afspraak.nl. 

Hoe kan ik lid worden van Afspraak.nl? 

Zowel mannen als vrouwen kunnen zich gratis inschrijven op deze site. Door je te registreren op deze site kan je in contact komen met andere gelijkgestemden. Het enige wat je hoeft te doen is het online registratieformulier invullen. Op dit formulier kan je aangeven in welk land en welke regio je woont en naar welk type mannen of vrouwen je op zoek bent.
Je kunt je ook registreren met je Google-account of door je e-mailadres en gebruikersnaam in te voeren. Zodra de registratie is voltooid, wordt er een bericht verzonden naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven om de registratie te bevestigen.

Wat kost het lidmaatschap van deze site mij? 

Op Afspraak.nl kan je je namelijk geheel gratis aanmelden. Bij het aanmelden krijg je ook nog automatisch het gratis Afspraak.nl account toegewezen. Als gratis lid krijg je toegang tot bepaalde functies die alleen beschikbaar zijn voor betalende leden. Als betaald premium lid heb je een voordeel ten opzichte van de houders van een gratis lidmaatschap. Ondanks je je gratis kan registreren, is er echter wel een kleine vergoeding die gebruikers moeten betalen om berichten te kunnen verzenden en ontvangen. De vergoeding wordt betaald in de vorm van credits. Deze zijn op hun beurt te verkrijgen in bundels De kosten van deze creditbundels zien er als volgt uit: 

 • 200 credits, € 29,99 
 • 400 credits, € 49,99 
 • 900 credits, €99,99 
 • 2500 credits, € 249,99 

Contact opnemen met de klantenservice van Afspraak.nl 

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, of een algemene vraag, dan is het raadzaam om als eerst de lijst met meestgestelde vragen op de site door te nemen. Staat je vraag en of antwoord er niet bij, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Afspraak.nl. 

Op de site tref je namelijk een contactformulier aan welke je kan invullen en verzenden naar de klantenservice. Na het verzenden van je bericht, kan je binnen 24 uur antwoord verwachten op je bericht. Vergeet niet in dit formulier onder andere je gebruikersnaam, onderwerp, e-mail adres en bericht in te vullen. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Afspraak Reviews

  Ik dacht dat deze site volledig gratis was

  Als je voor het eerst een bezoek brengt aan de website van Afspraak.nl, dan kun je wellicht het gevoel krijgen, dat de site helemaal gratis is. Dat is echter niet helemaal juist. De mogelijkheid bestaat wel om je helemaal gratis aan te melden op de site, een profiel aan te maken en profielen van andere gebruikers te doorzoeken. Echter komt er toch een moment waarop betaald moet worden. Dit moment breekt aan wanneer er credits gekocht moeten worden. Alleen op die manier kun je contact opnemen met andere gebruikers. Dit had ik niet verwacht. Gelukkig was het wel de moeite waard en vallen de prijzen mee.

  Uiteindelijk heb ik een hele bundel met credits gekocht omdat ik interessante gebruikers tegenkwam met wie ik in contact wilde blijven. Zo gezegd, zo gedaan en ik was in het bezit van voldoende credits om te kunnen blijven chatten. Hier heb ik absoluut geen spijt van.

  Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je al te veel kwijt zal zijn aan de site. Voor een minimum bedrag kun je contacten leggen met andere gebruikers en ze kunnen ook nog leiden tot een echte date. Ik zou daarom al mijn single vrienden deze site vandaag nog aanraden te gebruiken.

  Ik wist niet wie ik moest contacten!

  Dag iedereen,
  Ik ben Salomon en ben nieuw op deze Afspraak.nl. Ik vond het leuk om eens een keertje een datingsite te proberen, en om eerlijk te zijn ben ik wel best tevreden met deze dating site. Een van de keren kreeg ik een bericht van een van de gebruikers en wilde daarop reageren, maar was mijn wachtwoord kwijt. In ieder geval lukte het vanwege de een of andere reden niet om in te loggen. Ik wist dus niet wat er aan de hand was of waar het mis ging.

  Via de homepage van de site klikte ik op de knop 'ondersteuning'. Ik kreeg dan een lijst te zien met veel gestelde vragen en antwoorden van de site. Helaas kwam het antwoord op mijn vraag hoe het probleem op te lossen niet voor op de lijst. Gelukkig was er wel een online contactformulier welke ik dan invulde en verstuurde naar de klantenservice.

  Via deze site ben ik al een aantal interessante meiden tegengekomen en zou deze site om die reden ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie of zelfs maar een informele date.

  Sterke punten
  Je hebt de mogelijkheid om via het contactformulier van de site contact op te nemen met de klantenservice.

  Helemaal naar mijn zin op Afspraak.nl

  Ik ben van karakter zeer bescheiden en heb in het dagelijks leven niet zoveel geluk in het vinden van de liefde of een partner, maar via deze site heb ik het wel echt naar mijn zin. Daarom maak ik bij voorkeur gebruik van de diensten van deze goed in elkaar gezetten datingsite. Hoewel ik heel wat leuke heren ben tegengekomen op deze site, heb ik op dit moment geen behoefte aan fysiek contact. De aandacht en de gesprekken welke wij via de chat voeren vind ik voor nu voldoende. Misschien als een van de leden mij in de toekomst zover weten te krijgen om iets te beginnen, kan ik het fysiek daten en afspreken overwegen. Voor nu is contact op afstand via Afspraak.nl voldoende.

  Ik gebruik deze site ook al een tijdje en zou deze ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen, die op zoek is naar chatcontact. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat er fake profielen aanwezig zijn. Ik praat uit ervaring en heb wel altijd het gevoel, dat ik met echte mensen aan de andere kant aan het chatten ben. Dus dat is wel zeker een geruststelling.

  Sterke punten
  Een datingsite met fijne leden waar je uren mee kan chatten en over alles en nog wat kan praten.

Bezoek Afspraak

Schrijf een review