Only Flirts

OnlyFlirts is zoals de naam van de site het al aangeeft een datingwebsite waar je vooral terecht kan voor flirtcontact met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Ben je dol op flirten met andere mannen en vrouwen vanaf 18 jaar? Dan ben je bij OnlyFlirts op het juiste adres. De site zelf is zeer eenvoudig en gemakkelijk te benaderen. OnlyFlirts bestaat verder uit duizenden singles en dagelijks blijven er meer leden bijkomen. De kans op het vinden van een OnlyFlirts date op deze site is dus ook vele malen groter dan op andere soortgelijke flirtsites. Wil je ook graag een flirtdate aan de haak slaan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op OnlyFlirts Dating en wie weet scoor je vandaag nog een hete flirty date.

Ik wil ook lid worden van OnlyFlirts

Natuurlijk mag een ieder, die interesse heeft in de diensten van OnlyFlirts lid worden van deze site. Dit kan op elk moment van de dag en wanneer het je maar schikt. Lid worden is super eenvoudig en duurt absoluut niet lang. Binnen enkele minuten ben je al in het bezit van een account waarmee je dan in contact kan komen met andere gebruikers. Om je aan te melden op de site dien je onder andere te gaan naar de startpagina van de site alwaar je een online aanmeldformulier zal aantreffen onder het kopje ‘Only Flirts, Only-flirts.com is the best place to meet singles online. Get flirting now!’. In het online aanmeldformulier geef je onder andere aan of je man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord en werkende e-mail adres. Na alle gegevens verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kan je je aanmelden op de site. Er wordt dan automatisch een bericht verzonden naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van een OnlyFlirts date.

Veiligheid en betrouwbaarheid

OnlyFlirts Dating kan bestempeld worden als een site welke veilig en betrouwbaar is. De beheerders van de site doen er alles aan om je ingediende informatie bij de aanmelding veilig en betrouwbaar op te slaan. Je persoonlijke informatie zal nooit zomaar in handen van derden komen. Jij bent echter wel zelf verantwoordelijk voor de informatie welke je plaatst op je profiel. Als het gevoelige informatie betreft of persoonlijke informatie, dan kan de site daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Ik zit toch nog met enkele vragen

Mocht je toch nog met enkele vragen en of opmerkingen zitten, dan kun je het best als eerst de lijst met meest gestelde vragen en antwoorden raadplegen. In de meeste gevallen kun je de antwoorden op vragen waarmee je zit in die lijst terugvinden. Mocht dat toch niet zo zijn, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van OnlyFlirts door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘contact’. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn welke je kan invullen en versturen naar de klantenservice.


Only Flirts Reviews

  Ook voor mobiel gebruik

  Only Flirts kun je op zeer eenvoudige wijze op je mobiel gebruiken. Vandaag aan de dag gebruiken veel meer mensen een Smartphone dan dat ze achter hun pc plaatsnemen. Uiteraard is het verwachtbaar, dat dating sites daarop inspelen en met speciale apps op de markt (zullen) komen of ze maken hun website mobile compatible.

  Hetzelfde geldt ook voor deze site. Je zult merken dat je de site snel en eenvoudig via je mobiel kan benaderen. Het leuke hiervan is dat je dan niet afhankelijk bent van een pc of van een bepaalde locatie. Je kunt de website overal en altijd benaderen en ook overal en altijd reageren op berichtjes of zelfs flirtberichtjes sturen naar andere leden.

  Ben je dus in een wachtrij, moet je op je beurt wachten of zit je in de trein onderweg naar het werk of wat dan ook en heb je zin in flirten? Dan is het raadzaam zeker raadzaam om je ook op te geven op deze site als lid.

  Sterke punten
  - Only Flirts is zeer geschikt voor mobiel gebruik
  - Er zijn een groot aantal leden
  - De website is handig en zeer eenvoudig van opzet.

Bezoek Only Flirts

Schrijf een review