Dating hoger opgeleiden! De datingsite waar hbo'ers en academici een duurzame relatie vinden. Actief lidmaatschap van 11,11 maar gratis uit te proberen. Meld je aan bij E-matching!


E-matching Reviews

  • E-matching is een leuke site, waarbij ik best wel wat leuke dates aan over heb gehouden, maar heb niet de illusie dat je je liefde van je leven tegen komt. Veel vrouwen zijn arroganter en qua uiterlijk ook lelijker dan de vrouwen in Amsterdam die je op straat en in de winkel of caf├ęs tegenkomt. Ze zijn ook een stuk arroganter. De vrouwen die je buiten deze datingsite tegenkomt in Amsterdam zijn (veel) minder arrogant en vaak veel knapper (ook hoogopgeleid) en vinden het leuk als je hen versiert. Ik ben er van overtuigd dat dit veel beter werkt dan zo'n datingsite, waarbij soms echt -qua uiterlijk- zeer gemiddelde vrouwen echt denken dat ze God zijn, een enkeling uitgezonderd natuurlijk.

    Zwakke punten
    -veelal erg arrogant en minder leuk dan de dames die je buiten deze site tegenkomt.. Ze hebben een onrealistisch verwachtingspatroon van een toekomstige partner. Met de site zelf is niets mis.

    Door marco op 11 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek E-matching

Schrijf je eigen review