Casual Dating

CasualDating.com is zoals de naam het al aangeeft een datingwebsite waarbij casual seks dating centraal staat. Er zijn namelijk veel soorten mensen die allemaal hetzelfde willen: mannen en vrouwen die allebei single zijn of die het singel zijn weer willen beleven. Deze site helpt je ook in dat soort gevallen de juiste partner te vinden. Het doet er dan niet toe of je getrouwd, gebonden of in een relatie zit. Een ieder die zin heeft in een casual date kan op deze site terecht voor het vinden van spannende dates met gelijkgestemde mannen en vrouwen.

In tegenstelling tot andere datingplatformen heeft Casual Dating.com zoveel singles die op zoek zijn naar een match dat je zeker een match hier zal vinden. Lijkt dit je interessant en wil je ook hier je geluk beproeven? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Heb je de website van Casual Dating bezocht en ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten welke geboden worden? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze site. Dit kan je doen door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje ‘Gratis Registratie’. Op de startpagina ga je ook een online aanmeldformulier zien welke je ook direct kan invullen en opsturen naar de klantenservice van de site. In het formulier geef je onder andere aan of je man of vrouw bent, je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je dan vervolgens klikken op het tabje ‘Gratis Registratie’. Na jezelf met succes aangemeld te hebben kun je meteen van start gaan met het vinden van een spannende casual date. Wie weet score je vandaag nog een hete date met een sexy vrouw of een stoere kerel.

Andere mogelijkheden

Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om in je buurt een date te scoren? Er zijn miljoenen singles die op zoek zijn naar hetzelfde en openstaan voor iets nieuws. Deze singles zal je ook in je buurt aantreffen. Op deze site bestaat de mogelijkheid om gebruikers te filteren en kan het best dat je misschien in contact komt met je buurvrouw of buurman.

Via de datingradar optie van de site kan je ook nog de straal waarbinnen je een affaire zoekt instellen. Deze zoekgegevens kun je verfijnen door bijvoorbeeld in te geven welke leeftijd je toekomstige partner moet bezitten, de relatiestatus en meer. Via de site kan je ook gebruik maken van de vlotte chat  optie en meer.

Veilig en betrouwbaar

De meeste gebruikers vragen zich af of hun privacy wordt gewaarborgd op deze site en of hun persoonlijke gegevens beschermd worden en niet zomaar op een goede dag voor derden beschikbaar is. Het beleid van deze site is erop gericht om alle gegevens zo veilig als mogelijk op te slaan en om je daarmede een veilige en betrouwbare online platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met andere gebruikers en eventueel een date scoren. Genoeg reden dus om vandaag nog een bezoekje te brengen aan CasualDating.com. 


Casual Dating Reviews

  Vriendelijke klantenservice medewerkers

  Je hebt weinig aan een datingsite waar je niet of nauwelijks in contact kan komen met iemand van de klantenservice als je problemen ervaart met het gebruik van de site. Gelukkig is dat juist niet het geval bij Casual Dating. Er is een vriendelijke klantenservice team aanwezig welke je met raad en daad kunnen bijstaan. En dit zeg ik uit eigen ervaring.

  Ik kon namelijk op een goede dag niet meer inloggen. Ik was mijn wachtwoord kwijt. Ik dacht het te kennen, maar na meerdere inlogpogingen was het duidelijk dat ik mijn wachtwoord niet meer wist. Ik wist niet wat ik moest doen dus maakte contact met de klantenservice van deze site. Dezelfde dag nog wisten de vriendelijke medewerkers mij stapsgewijs door het traject te begeleiden om mijn wachtwoord te herstellen. Ik kon dus dezelfde dag weer verder gaan met het versturen van berichten. Ik was erg tevreden met de wijze waarop de klantenservice medewerkers mij konden bijstaan en het feit, dat ik binnen de kortste keren geholpen was en weer gebruik kon maken van mijn casual dating account. Als je het aan mij vraagt is deze site het wel waard om je aan te sluiten.

  Het is niet altijd even gemakkelijk een date te vinden

  Het is mijn inziens niet zo eenvoudig om een date te vinden als de verschillende sites je willen doen geloven. Dit geldt ook voor deze datingsite. Het vereist een zekere mate van stijl, klasse en communicatievermogen om op te vallen. Gelukkig heb ik geen probleem gehad om de meiden van de site te ontmoeten voor wat vrijblijvend plezier. Sommige vrouwen zijn gewoon heet, sommige zijn interessant, maar veel van hen zijn gemiddeld. Over het algemeen moet je gewoon een beetje geduldig zijn in het vinden van een casual date.

  Eigenlijk beschouw ik deze site zelfs als een van de beste datingsites, die ik tot nu toe heb gevonden...
  Met wat geduld en eigen inzet is het me wel degelijk gelukt vrouwen te vinden voor een casual date en meer. Sommige vrouwen doen alsof ze wat willen, maar het blijft bij een chatbericht, weer anderen reageren helemaal niet en sommigen zijn er gewoon om vrienden met je te worden. Laat dit je niet ontmoedigen, als een gesprek op niets uitloopt, ga niet bij de pakken neerzitten. Je moet gewoon verder gaan met het zoeken naar een date. Er zal wel zeker iemand zijn, die ook zin heeft of zal hebben om berichten met je uit te wisselen en meer. Breng er dus wat geduld voor op en bereid je voor op de meest spannende dates via deze site.

  Het is Zeker Mogelijk om een Date te scoren!

  Op Casual Dating is het zeker mogelijk om een spannende casual date te scoren. Althans dat is mijn ervaring op deze site. Hier enkele tips hoe je het best een hete date kan scoren. Ik praat uit ervaring, want heb het zelf ook gedaan. Allereerst moet je een profiel aanmaken. Voeg daarbij wat foto's toe (geen selfies met naakt bovenlichaam, je kunt een foto plaatsen waar je in een mooie suite zit, met een mooi shirt en meer). Voeg wat "Over mij" informatie toe aan je profiel.

  Stuur vervolgens een berichten naar elk meisje welke je leuk vindt. Het kunnen ook meiden zijn uit je eigen omgeving. Stuur tenminste 10 berichten naar de verschillende meiden! Herhaal dit voor ongeveer 10 dagen. Je hebt ongeveer 100 berichten verzonden in 10 dagen? Geweldig... nu een paar dagen wachten. Je zal zeker een of enkele antwoorden krijgen. Zodra je een antwoord ontvangt, betekent dit dat je potentiele date actief is en dat ze gebruik maakt van de diensten van de site. Nu ben jij aan zet. Je hebt een actieve, echte meid op een hook-up-site die je een berichtje heeft gestuurd en die jij wil contacten.

  Als je geen geluk had: Herhaal alles opnieuw: Bericht 10 meisjes per dag gedurende 10 dagen... Na 4 weken moet het je zeker lukken een spannende sekdate te scoren.

  Geen teleurstellingen, de perfecte casual datingsite!

  Casual Dating is namelijk een van de beste dating sites, die ik ooit heb gebruikt. De site heeft namelijk een goede man-vrouw-verhouding. Ik ben al een aantal maanden lid en het werkte goed voor mij. Er zijn geen garanties in het leven, dus je moet altijd andere hookup-sites als alternatief overwegen als je na een bepaalde periode geen geluk hebt. Maar voor mij als vrouw is deze site bijna perfect.

  Ik maak namelijk gebruik van deze site omdat ik op dit moment geen tijd heb voor een relatie, maar zo nu en dan wel zin in een man. Als je eenmaal aangemeld bent als lid, kan het, dat je bijna verstikt raakt met alle knipogen en berichten, die je krijgt. Als vrouw scheid je dan de goede van de slechte berichten. Dat verklaart misschien waarom sommige jongens nooit een antwoord krijgen;)
  Hoe dan ook, als vrouw kan het een leuke site zijn om te gebruiken. Sommige jongens, daar moet je helemaal niets mee beginnen, sommigen zijn er om je behoeften te bevredigen, maar er zijn ook andere jongens, die aardig en super knap zijn :) Met deze jongens zou je wel vaker een casual date willen hebben. Gelukkig zijn deze jongens open minded en hebben ze ook zin in casual dates. Dat is ook de reden natuurlijk waarom ze op deze site als lid zijn aangemeld.

Bezoek Casual Dating

Schrijf een review