Afspraak.nl is een spannende datingsite welke bestemd is voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder. Het maakt niet uit of je single bent, een relatie hebt of getrouwd bent. Er zijn veel functies en services op deze site, die inspelen op je seksuele spanning en meer. Verder staat deze site vol met gelijkgestemde individuen die net als jou op zoek zijn naar spannende dates en meer. De kans om een speciale persoon te vinden op deze site is vele malen groter dan op andere datingsites. De site stelt gebruikers verder in staat om privé en veilig met elkaar te communiceren. Bij het versturen en ontvangen van berichten is je veiligheid dus gegarandeerd. Deze site is ook een geweldige plek om seksdates te hebben met andere gebruikers. Ook zijn er mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan bij Afspraak.nl. 

Hoe kan ik lid worden van Afspraak.nl? 

Zowel mannen als vrouwen kunnen zich gratis inschrijven op deze site. Door je te registreren op deze site kan je in contact komen met andere gelijkgestemden. Het enige wat je hoeft te doen is het online registratieformulier invullen. Op dit formulier kan je aangeven in welk land en welke regio je woont en naar welk type mannen of vrouwen je op zoek bent.
Je kunt je ook registreren met je Google-account of door je e-mailadres en gebruikersnaam in te voeren. Zodra de registratie is voltooid, wordt er een bericht verzonden naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven om de registratie te bevestigen.

Wat kost het lidmaatschap van deze site mij? 

Op Afspraak.nl kan je je namelijk geheel gratis aanmelden. Bij het aanmelden krijg je ook nog automatisch het gratis Afspraak.nl account toegewezen. Als gratis lid krijg je toegang tot bepaalde functies die alleen beschikbaar zijn voor betalende leden. Als betaald premium lid heb je een voordeel ten opzichte van de houders van een gratis lidmaatschap. Ondanks je je gratis kan registreren, is er echter wel een kleine vergoeding die gebruikers moeten betalen om berichten te kunnen verzenden en ontvangen. De vergoeding wordt betaald in de vorm van credits. Deze zijn op hun beurt te verkrijgen in bundels De kosten van deze creditbundels zien er als volgt uit: 

  • 200 credits, € 29,99 
  • 400 credits, € 49,99 
  • 900 credits, €99,99 
  • 2500 credits, € 249,99 

Contact opnemen met de klantenservice van Afspraak.nl 

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, of een algemene vraag, dan is het raadzaam om als eerst de lijst met meestgestelde vragen op de site door te nemen. Staat je vraag en of antwoord er niet bij, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Afspraak.nl. 

Op de site tref je namelijk een contactformulier aan welke je kan invullen en verzenden naar de klantenservice. Na het verzenden van je bericht, kan je binnen 24 uur antwoord verwachten op je bericht. Vergeet niet in dit formulier onder andere je gebruikersnaam, onderwerp, e-mail adres en bericht in te vullen. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Afspraak Reviews

Bezoek Afspraak

Schrijf een review